Ziebolek Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 Witam, na wstępie jest to moje kolejne podanie ponieważ poprzednie były pisane na szybko i niechlujnie. Mam nadzieje, że tym razem jest okej. :) Imię:Kacper Wiek:18 Kontakt: fb, teamspeak, instagram Twój nick na TS3: zιєвσℓ Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Przebywam dużo na Ts. Gdy tylko mogę komuś pomóc to udzielam mu pomocy. Znam też część Administracji. Ile czasu spędzasz na TS3: Przebywam praktycznie codziennie na teamspeak'u, chyba że mam jakieś wypady ze znajomymi itp. Ale przewaznie jest to od 1h w górę. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie posiadam administratora na żadnym ts. Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): myśle ze 6-7/10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Podstawowe funkcje ts typu : BB Code, Tworzenie kanałów, nadawanie rang, Niesienie pomocy innym graczą na CP. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
brilian Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 Jestem na nie czas jaki przeważnie spędzasz to od 1h to mało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dezz Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts