Opiekun Sieci Bombels Posted July 28, 2018 Opiekun Sieci Report Share Posted July 28, 2018 Twój nick na serwerze: Bombels Wiek: 18 Mutacja głosu: Tak Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Bombels/145.239.237.153:27015/ Znajomość sourcebans [1-10]: 6 Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Ponieważ mam doświadczenie w byciu adminem. Jestem miłą osobą oraz lubianą przez innych graczy. Posiadasz działający mikrofon: TAK Kontakt (GG / Steam): Steam Steam ID: STEAM_1:1:64256558 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkness. Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 (edited) -Konto na forum minimum 2 tygodnie od założenia -Posty +Wiek +Mutacja +/- GT Jestem za Okresem Próbnym! +Nadrób posty! +Podciągnij GT Pozdrawiam INFINITY 1s2k.pl ? Edited July 28, 2018 by INFINITY 1s2k.pl Bombels 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zernixler Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 Jestem na tak. Wiek, mutacja, dobre sprawowanie na serwerze i dobre GT . Poczekam jeszcze na opinie innych. Bombels 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
♛✪B3sTi@✪♛ Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 Jestem na nie i mam powazny powod -moze z raz cie widzialem na serwie to albo nabijasz godz jak nie ma nikogo na serwerze albo nie wiem ,Widzialem twoje gt i dziwne ze masz tyle przegrane pozdrawiam B3stia Darkness. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abrus Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 (edited) Jestem za Okresem próbnym. Jednak wydaje mi się że adminów jest wystarczająco, na serwerze zdarza się że w jednej chwili na serwerze jest 3-4 adminów. Zawsze jest jakiś admin a jak nie to przynajmniej aktywny na steam. Jak jestem na serwerze to widuje go, oraz nie wdaje się w żadne kłótnie na serwerze, należy bardziej do graczy spokojniejszych, lecz myślę, że powinieneś być bardziej aktywny na serwerze, więcej się odzywać, ale to taka drobnostka. Edited July 29, 2018 by Abrus Bombels 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fLAMEzZz.<3 Posted August 3, 2018 Report Share Posted August 3, 2018 Zostajesz przyjęty na 2 tygodniowy okres próbny. Wyślij mi SID i hasło do admina na PW. Po rangę na forum zapraszam w odpowiedni dział PS. sory że trwało to tak długo Link to comment Share on other sites More sharing options...
fLAMEzZz.<3 Posted August 3, 2018 Report Share Posted August 3, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts