Psycho t Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 ELO Ja mam ten sam problem na narkomanie mialem 206 lvl i na medyku 189 do tego jeszcze mi misje coflo nwm co mam zrobic spedzilem duzo czasu zeby to wbijac i bardoz bym prosil o szybkie naprawienie tego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaxoli Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 LemoN to w jakiś sposób spróbuję ogarnąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambo12 Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 elo Fazi| zniknal mi 245lvl w zwiadowca mam teraz 1 lvl Link to comment Share on other sites More sharing options...
THOR 1920 Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 Witam, to wszystko nie kasuje się od razu, to na pewno, ponieważ misję mi usunęło chyba przedwczoraj i lvl na Saperze wciąż miałem, dosłownie minute temu wbiłem i mam 1 lvl... Nikt w tej sytuacji nie może mieć pretensji do Administracji, bo nikt tego specjalnie raczej nie robi. Proszę jednak aby sprawą zająć się jak najszybciej, bo skala widząc posty jest dosyć spora... Myślę że jest to jakiś problem techniczny lub kolejne ataki na sieć lub serwer, więc nie ma co zwlekać z działaniem. Pozdrawiam THOR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rambo12 Posted July 29, 2018 Report Share Posted July 29, 2018 thor zgadziam sie z taba Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted July 30, 2018 Report Share Posted July 30, 2018 Odbył się reset serwera. Przepraszamy za błąd! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted July 30, 2018 Report Share Posted July 30, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts