Kazi59 Posted July 27, 2018 Report Share Posted July 27, 2018 Nick w grze:Kazi59 Wiek:17 Link do GT:https://www.gametracker.com/player/Kazi59/91.224.117.107:27015/ STEAM / NON STEAM (link do steamcommunity):ns czasem na stemie ;b Doświadczenie adminowskie na serwerach Base Builder:Dobre Staż na serwerze:z 2 miesiace beda Znajomość AMXX(1-10):5-6 Jakie kampy potrafisz zbudować?:kibel,hs surf, i nie wiem cos napewno jeszcze potrafie ale jeszcze tego nie wiem xD Mikrofon (Tak/Nie):Nie Dlaczego ty:Nie wiem może dlatego,że znam dużo ludzi i próbuje pomagać jak mogę... Kontakt:Forum,GG Myślę,że tera mi się uda pewna kampa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted July 27, 2018 Report Share Posted July 27, 2018 Na nie! -Mikro -GT Nadrób troszkę i napisz za tydzień Harley Quinn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Telepatic* Posted July 27, 2018 Report Share Posted July 27, 2018 Jak byś poprawił te kampy na jakies surfy to by było dobrze na teraz to robisz same hs i kibel. Aktywnosc tez jest a to jest chyba najwazniejsze. Jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyz1 Posted July 28, 2018 Report Share Posted July 28, 2018 na nie -skracasz kampy -aktywność -kultura twoja wynosi 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Śmieszek Posted July 30, 2018 Report Share Posted July 30, 2018 Jestem za okresem próbnym Dla ciebie Wiek to tylko liczba Popraw swoje GT Ortografia tak naprawdę na poziomie 5 kl. Podstawowej Mógłbyś chociaż podanie napisać bez błędów interpunkcyjnych : ą, ę, ł Ani razu nie widziałem abyś pomógł komuś AMX no nawet Kampy niezbyt musisz umieć kampy by muc pomaga ć w ich naprawianiu Nie jesteś zbyt Kulturalny zdarza ci się przeklnąć lub coś w tym kierunku Na chwilę obecną jestem nawet na tak lecz moja opinia może się zminić ale to już zależy od ciebie Pozdrawiam: dziuraGG (Admin BB) Link to comment Share on other sites More sharing options...
T h c Posted August 1, 2018 Report Share Posted August 1, 2018 Na nie -wiek -GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted August 3, 2018 Report Share Posted August 3, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts