Divine Paul Posted July 26, 2018 Report Share Posted July 26, 2018 Nick: Divine Paul Imię: Patryk Wiek:20 Znajomość AMX (1-10):10/10 Sprawny i działający mikrofon:tak Link do swojego GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Divine Paul/147.135.197.50:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem:Pomyślałem czemu by nie wrócić sprawowałem się dobrze jako admin dużo ludzi mnie starych pamięta fajnie by było wrócić do starej roli na serwerze pozdrawiam :D Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Steam_ID: 0:1:38966583 Staż w Counter-Strike 1.6:13lat Czy posiadałeś już admina?:tak tutaj na serwerze/i na wielu innych sieciach W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?:cssetti Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted July 26, 2018 Report Share Posted July 26, 2018 Składałeś podanie w niedziele a jest czwartek a wiec 7 dni nie minęło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted July 26, 2018 Report Share Posted July 26, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts