Sprzedam Opla Posted July 26, 2018 Report Share Posted July 26, 2018 (edited) Nick w grze: Sprzedam Opla Wiek: 17 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Sprzedam Opla/91.224.117.107:27015/ STEAM / NON STEAM (link do steamcommunity): NON STEAM Doświadczenie adminowskie na serwerach Base Builder: Doświadczenie adminowskie mam raczej z obserwowania najlepszych adminów takich jak super dziura czy KubyRozruby Staż na serwerze: Na serwerze gram sporo ponad 2 lata lub około 2 na tym koncie mam przegrane ponad 60 godz bodajże Znajomość AMXX(1-10): 6/10 Jakie kampy potrafisz zbudować?: HS,KIBEL,WJ, uczę się jeszcze kilku z surfem od miłego Gracza @Ryolith który mi pomaga Mikrofon (Tak/Nie): Posiadam nie używam :/ Dlaczego ty: Nie będę pisał że nie ma adminów bo są chce spróbować swoich sił jako admin nie tylko jako gracz :D Kontakt: GG/Forum Edited July 26, 2018 by Sprzedam Opla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted July 26, 2018 Report Share Posted July 26, 2018 Można dać szanse ale tylko na okres próbny na czas 7 dni. +Wiek +Amxx +Kampy Sprzedam Opla 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlancioR ツ Posted July 26, 2018 Report Share Posted July 26, 2018 Mozna by dać szanse - konto pod podanie + amx -mikro +kampy +wiek ps gram na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
LadyVac Posted July 26, 2018 Report Share Posted July 26, 2018 + kampy + wiek + Amx + Jest prawie cały czas na serwie - steam Jestem na tak Sprzedam Opla 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Telepatic* Posted July 26, 2018 Report Share Posted July 26, 2018 Jestem na nie -Kampy -Steam -GT - Mikro -posty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryolith Posted July 26, 2018 Report Share Posted July 26, 2018 Aktywny, a to najwazniejsze, kamp się poduczy i będzie okej. Jestem na tak. Sprzedam Opla 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BB]ĆPUNEK Posted July 27, 2018 Report Share Posted July 27, 2018 Jestem na NIE jako gracz a nawet admin nie wyzywamy i obrażamy się a tak dalej gdy ktoś cie zabije to ty od razu z tekstami że ty kur... masz gody nie wiem chłopaku ale w eś się w garść i się opanuj. +wiek -kampy hs i co to ma być cały czas na chaseach pomyśl przyjdzie gracz który zrobi kampe na fp'sy a ty nie będziesz wiedzieć nawet jak tam wejść jako admin i mu to rozwalisz naucz się budować kamp. ++Jest cały czas na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazi59 Posted July 27, 2018 Report Share Posted July 27, 2018 Nie wiem sam może okres próbny Gt +/- Wiek + -Mikro -Steam +aktywność No i co najważniejsze kampy only hs Sprzedam Opla 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Śmieszek Posted July 27, 2018 Report Share Posted July 27, 2018 Szczerze mówiąc to nie napiszę czy jetem na Tak czy na Nie +GT +/- kampy mógłbyś się trochę poduczyć żebyś znał więcej kamp a nie te trudne i łatwe ale i te z średniej półki +wiek ale to tylko liczba liczą się umiejętności oraz chęci - Mikro nie wiem czy masz bo cię nigdy nie słyszałem a od czasu do czasu mógłbyś coś powiedzieć - Steam nie musisz mieć CS' a na Steam ale mogłeś go chociaż podać Na chwilę obecną jestem za okresem próbnym i kilkoma testami przed stwierdzeniem czy można dać ci okres próbny Pozdrawiam: dziuraGG ( Admin BB ) Sprzedam Opla 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnIpEr;';* Posted July 27, 2018 Report Share Posted July 27, 2018 (edited) - obraża gracza gdy go zabije - posty -mikro -steam + kampy +aktywny Jestem na Nie Edited July 27, 2018 by SnIpEr;';* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Śmieszek Posted July 27, 2018 Report Share Posted July 27, 2018 3 minuty temu, SnIpEr;';* napisał: - obraża gracza gdy go zabije - posty -mikro -steam - posty + kampy +aktywny Jestem na Nie @SnIpEr;';* powtarzasz się oraz często z tobą są również problemy nie często ale są Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts