Jump to content

[Podanie] Sprzedam Opla

Sprzedam Opla
 Share

Recommended Posts

Nick w grze: Sprzedam Opla
Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Sprzedam Opla/91.224.117.107:27015/
STEAM / NON STEAM (link do steamcommunity): NON STEAM
Doświadczenie adminowskie na serwerach Base Builder: Doświadczenie adminowskie mam raczej z obserwowania najlepszych adminów takich jak super dziura czy KubyRozruby
Staż na serwerze: Na serwerze gram sporo ponad 2 lata lub około 2 na tym koncie mam przegrane ponad 60 godz bodajże
Znajomość AMXX(1-10): 6/10
Jakie kampy potrafisz zbudować?: HS,KIBEL,WJ, uczę się jeszcze kilku z surfem od miłego Gracza @Ryolith który mi pomaga 
Mikrofon (Tak/Nie): Posiadam nie używam :/
Dlaczego ty: Nie będę pisał że nie ma adminów bo są chce spróbować swoich sił jako admin nie tylko jako gracz :D
Kontakt: GG/Forum
Edited by Sprzedam Opla

Jestem na NIE 

jako gracz a nawet admin nie wyzywamy i obrażamy się 

a tak dalej gdy ktoś cie zabije to ty od razu z tekstami że ty kur... masz gody  nie wiem chłopaku ale w eś się w garść i się opanuj.

+wiek

-kampy hs i co to ma być cały czas na chaseach pomyśl przyjdzie gracz który zrobi kampe na fp'sy a ty nie będziesz wiedzieć nawet jak tam wejść jako admin i mu to rozwalisz naucz się budować kamp.

++Jest cały czas na serwerze.

Szczerze mówiąc to nie napiszę czy jetem na Tak czy na Nie

+GT

+/- kampy mógłbyś się trochę poduczyć żebyś znał więcej kamp a nie te trudne i łatwe ale i te z średniej półki :D

+wiek ale to tylko liczba liczą się umiejętności oraz chęci

- Mikro nie wiem czy masz bo cię nigdy nie słyszałem a od czasu do czasu mógłbyś coś powiedzieć

- Steam nie musisz mieć CS' a na Steam ale mogłeś go chociaż podać

Na chwilę obecną jestem za okresem próbnym i kilkoma testami przed stwierdzeniem czy można dać ci okres próbny

Pozdrawiam: dziuraGG ( Admin BB )

3 minuty temu, SnIpEr;';* napisał:

- obraża gracza gdy go zabije 

-mikro

-steam 

+ kampy

+aktywny 

Jestem na Nie

@SnIpEr;';* powtarzasz się oraz często z tobą są również problemy nie często ale są

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.