Kapsel1337 Posted July 23, 2018 Report Share Posted July 23, 2018 (edited) Twój nick: KapselGOD Nick gracza/admina: Alergon Czas zdarzenia: Teraz Ip i steam id gracza/administratora: Opis sytuacji: Opiekun serwera daje mi bana na 3 dni za rzekome obrazy admina gdzie swoich ziomków z serwera banuje za obrazy po pół godziny do 3 godzin. chciałbym również zobaczyć dowody 'opiekuna' za nałożenie bana na 3 dni. Dla przykładu gracz wjechał mi na matke i dostał bana jedynie na 10h. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Alergon [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ 1shot2kill.pl [AMXBans] Powod: 'Obraza admina' [AMXBans] Dlugosc bana: '3 dni' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:46815965' [AMXBans] Twoje IP: '84.196.96.197' [AMXBans] =============================================== Edited July 23, 2018 by Kapsel1337 BlancioR ツ and BO$$ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted July 23, 2018 Report Share Posted July 23, 2018 Brak dowodów brak skargi. Poza tym pochwal się co mówiłeś przez mikrofon w moją stronę. BO$$ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted July 23, 2018 Report Share Posted July 23, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts