Śmieszek Posted July 23, 2018 Report Share Posted July 23, 2018 Mam propozycję aby dodać coś takiego ja Portfel /portfel do, którego będzie można wpłacać sobie swoje monety w portfelu będziemy po prostu przetrzymywać monety pomysł wziął się stąd, że na na serwer zostało dodane coś takiego przykład: ,, Gracz dziuraGG ukradł 86 monet z portfel Gracza T h c " Portfel to będzie taki jakby bank na monety. Pozdrawiam: dziuraGG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryolith Posted July 23, 2018 Report Share Posted July 23, 2018 (edited) Moim zdaniem zbędne, jako że mamy hasła na konta i portfel/bank nie miałby kompletnie zastosowania, z faktu iż nikt by na niego nic nie wpłacał z oczywistych powodów, jednak myślę, że ciekawie by było, gdyby rzeczywiście taki los zabierał część z naszych monet. Edited July 23, 2018 by Ryolith Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted July 23, 2018 Report Share Posted July 23, 2018 1 godzinę temu, Ryolith napisał: Moim zdaniem zbędne, jako że mamy hasła na konta i portfel/bank nie miałby kompletnie zastosowania, z faktu iż nikt by na niego nic nie wpłacał z oczywistych powodów, jednak myślę, że ciekawie by było, gdyby rzeczywiście taki los zabierał część z naszych monet. jestem za tylko trzeba będzie ustawić jakiś limit tej kradzieży ? chyba ktoś by się zdenerwował jakby 5k monet zostało skradzione ? albo % od posiadanej sumy Ryolith 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryolith Posted July 23, 2018 Report Share Posted July 23, 2018 5 minut temu, P0v3R napisał: jestem za tylko trzeba będzie ustawić jakiś limit tej kradzieży ? chyba ktoś by się zdenerwował jakby 5k monet zostało skradzione ? albo % od posiadanej sumy Oczywiście, że nie całą ilość, 5-10% maksymalnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperSeriaKa PAM PAM Posted July 24, 2018 Report Share Posted July 24, 2018 12 godzin temu, Ryolith napisał: Oczywiście, że nie całą ilość, 5-10% maksymalnie. Do sklepu dodał bym expa za 100 monet, i np 500 expa by dawało lub losowe za 1000monet w procentach do lvl max 30%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GroobY Posted July 24, 2018 Report Share Posted July 24, 2018 (edited) Pomysł z portfelem i zabieraniem jakiegoś % z naszych monet bardziej zmobilizuje do ich wydawania. Mniej masz, mniej stracisz. Kupowania expa moim zdaniem nie jest dobrym pomysłem. O ile dobrze pamiętam to w sklepie SMS można kupić expa, więc exp za monety to tak trochę nie halo. Chyba że ceny byłyby mocno zawyżone, wtedy miałoby to sens No i mamy jeszcze ruletkę, z której też leci exp. Edited July 24, 2018 by GroobY Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperSeriaKa PAM PAM Posted July 24, 2018 Report Share Posted July 24, 2018 Ta Grooby hehe chillout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted July 24, 2018 Report Share Posted July 24, 2018 Fajna propozycja, jak najbardziej za Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlancioR ツ Posted July 25, 2018 Report Share Posted July 25, 2018 Jestem za bardzo fajny pomysł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted August 17, 2018 Report Share Posted August 17, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts