Jump to content

Propozycja

Śmieszek
 Share

Recommended Posts

Mam propozycję aby dodać coś takiego ja Portfel /portfel

do, którego będzie można wpłacać sobie swoje monety

w portfelu będziemy po prostu przetrzymywać monety

pomysł wziął się stąd, że na na serwer zostało dodane coś takiego  przykład: ,, Gracz dziuraGG ukradł 86 monet z portfel Gracza T h c "

Portfel to będzie taki jakby bank na monety.

Pozdrawiam: dziuraGG 

Moim zdaniem zbędne, jako że mamy hasła na konta i portfel/bank nie miałby kompletnie zastosowania, z faktu iż nikt by na niego nic nie wpłacał z oczywistych powodów, jednak myślę, że ciekawie by było, gdyby rzeczywiście taki los zabierał część z naszych monet. ^^

Edited by Ryolith

1 godzinę temu, Ryolith napisał:

Moim zdaniem zbędne, jako że mamy hasła na konta i portfel/bank nie miałby kompletnie zastosowania, z faktu iż nikt by na niego nic nie wpłacał z oczywistych powodów, jednak myślę, że ciekawie by było, gdyby rzeczywiście taki los zabierał część z naszych monet. ^^

jestem za tylko trzeba będzie ustawić jakiś limit tej kradzieży ? chyba ktoś by się zdenerwował jakby 5k monet zostało skradzione ? albo % od posiadanej sumy

Pomysł z portfelem i zabieraniem jakiegoś % z naszych monet bardziej zmobilizuje do ich wydawania. Mniej masz, mniej stracisz.

Kupowania expa moim zdaniem nie jest dobrym pomysłem. O ile dobrze pamiętam to w sklepie SMS można kupić expa, więc exp za monety to tak trochę nie halo. Chyba że ceny byłyby mocno zawyżone, wtedy miałoby to sens

No i mamy jeszcze ruletkę, z której też leci exp. 

Edited by GroobY

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.