tomek elo Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 Mam uwagę perku nie wiem czy innym to działa czy nie lecz perk szał jest popsuty /: zabije typa dostaje perk Szał i automatycznie mi znika A moim 2 błędem jest to że ciągle dostaje kicka za nic zaczyna mnie to wkurzać mam perk np flara to po jakims czasie mnie wywala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 1) Z tego co wiem grasz Rusherem, a na nim Szał jest zablokowany. 2) Kickuje Cie z powodu wysokiego pingu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^ Orange ^ Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 1. Szał na Rusherze jest zablokowany . 2. Kickuje Cie z powodu dużego pingu , już cie o tym informowałem . Zapoznaj się z tym , co i na jakich klasach jest zablokowane . Ps. Widzę że tugeza mnie wyprzedził xdd Link to comment Share on other sites More sharing options...
^ Orange ^ Posted July 21, 2018 Report Share Posted July 21, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts