Jump to content

Skarga na Kamilka ;3

Ja to
 Share

Recommended Posts

Twój nick: "To JA"

Nick gracza/admina: "Kamil :3" 

Opis sytuacji:  W sumie to sam nie wiem co się stało, gracz grał o unbana na ct z tego co wiem, wydał polecenia, ja się stosowałem, zrobiłem co tam chciał, poczym po paru minutach próby zabicia buntującego się gracza gdy wkońcu mu się to udało dostałem kulkę :/ 

IP/SID: Wycinka z konsoli: #22 "Kamil :3" 127 STEAM_1:0:213240481   9 30:11   97    0

Data i czas zdarzenia: 19.07.2018, godzina lekko po 15 sam już nie jestem pewien.

Dowody(ss/demko): http://d1.hltv.org.pl/srv40299/HLTV-1807191449-jail_galaxy.dem.zip   
18:40 Wydawane polecenia
20:00 Padają strzały do mnie

Mi tutaj chodzi głównie o to, że nawet nie poznałem powodu za który zostałem zabity. Iż jesteśmy w posiadaniu "niepełnego" demka nie możemy określić czy słusznie zostałem zabity czy też nie, bo teraz zawsze można wbić i powiedzieć "aaa no typo tej czapy nie miał to go zabiłem" do prawdy nie dojdziemy :/
Ta skarga nie jest po to by zaszkodzić, lecz by pomóc, by nie było takich sytuacji randomowych z pewnością gracze chcieliby wiedzieć z jakich przyczyn zostali zabici :) 
Nawet jeśli nie wykonałbym tego polecenia poprawnie, byłoby miłe chociażby wiedzieć o swoim błędzie ;P 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.