Ja to Posted July 19, 2018 Report Share Posted July 19, 2018 Twój nick: "To JA" Nick gracza/admina: "Kamil :3" Opis sytuacji: W sumie to sam nie wiem co się stało, gracz grał o unbana na ct z tego co wiem, wydał polecenia, ja się stosowałem, zrobiłem co tam chciał, poczym po paru minutach próby zabicia buntującego się gracza gdy wkońcu mu się to udało dostałem kulkę IP/SID: Wycinka z konsoli: #22 "Kamil :3" 127 STEAM_1:0:213240481 9 30:11 97 0 Data i czas zdarzenia: 19.07.2018, godzina lekko po 15 sam już nie jestem pewien. Dowody(ss/demko): http://d1.hltv.org.pl/srv40299/HLTV-1807191449-jail_galaxy.dem.zip 18:40 Wydawane polecenia 20:00 Padają strzały do mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomczoog Posted July 19, 2018 Report Share Posted July 19, 2018 (edited) Na demku nie widać czapek może nie miałeś czapki ? @Kamil :3 wypowiedz się(do 00:00) albo skarga zostanie przyjęta poza tą czapką wszysko jest okej. Polecenia wykonałeś prawidłowo Edited July 19, 2018 by Tomczoog Ja to 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil :3 Posted July 19, 2018 Report Share Posted July 19, 2018 Dałem polecenie nie dostosowałeś się do niego i umarłeś przykro mi że myślisz że to specjalnie cie zabiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ja to Posted July 19, 2018 Author Report Share Posted July 19, 2018 Mi tutaj chodzi głównie o to, że nawet nie poznałem powodu za który zostałem zabity. Iż jesteśmy w posiadaniu "niepełnego" demka nie możemy określić czy słusznie zostałem zabity czy też nie, bo teraz zawsze można wbić i powiedzieć "aaa no typo tej czapy nie miał to go zabiłem" do prawdy nie dojdziemy Ta skarga nie jest po to by zaszkodzić, lecz by pomóc, by nie było takich sytuacji randomowych z pewnością gracze chcieliby wiedzieć z jakich przyczyn zostali zabici Nawet jeśli nie wykonałbym tego polecenia poprawnie, byłoby miłe chociażby wiedzieć o swoim błędzie ;P Kamil :3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil :3 Posted July 19, 2018 Report Share Posted July 19, 2018 Nie chce nic zakłócać ale chyba mówiłem "Brak czapki" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomczoog Posted July 19, 2018 Report Share Posted July 19, 2018 Jako że nie ma dowodów potwierdzających, @Kamil :3po zabiciu staraj sie zawsze mowic za co zabiłeś. @Ja toMam nadzieje że nie będziesz miał za złe ale skarda zostaje odrzucona Ja to and Kamil :3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomczoog Posted July 19, 2018 Report Share Posted July 19, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts