sernik Posted July 18, 2018 Report Share Posted July 18, 2018 Imię:Sławek Wiek:19 Kontakt: steam - https://steamcommunity.com/id/sernicz/ , forum, ts3, gołąb pocztowy Twój nick na TS3: sernik Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Siedzę sobie po 12h dziennie na tsie i nie raz ludzie proszą mnie o pomoc w różnych sytuacjach więc mogę się przydać. Ile czasu spędzasz na TS3: około 12h dziennie Czy posiadasz admina na innym TS3?: nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 8 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: miałem własny serwer, z tsem mam do czynienia od paru lat Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): tak Kubusiek and Osheeeee 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brilian Posted July 19, 2018 Report Share Posted July 19, 2018 (edited) +wiek +czas +doświadczenie Tak Edited July 19, 2018 by brilian Dezz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dezz Posted July 19, 2018 Report Share Posted July 19, 2018 Proszę o wypowiedź @EvE, @Anonimowy., @Madara., @LoLeK99. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senbonzakura Posted July 19, 2018 Report Share Posted July 19, 2018 Nooo, miałem okazję z Panem troche pogadać jak jeszcze zaczynałem adminowanie. Fakt faktem zaletą jest aktywność, praktycznie zawsze go widze. Wymaganie co do wieku spełnia. Subiektywnie powiem, że nie wiem jak będzie przy graniu u Ciebie. Z tego co kojarzę cały czas w coś gracie, a potem może się okazać, że nie możesz za każdym razem wyjść (mogą się napatoczyć sytuację, gdzie będziesz sam). Nie wiem też jak traktujesz obcych, bo ze mną rozmawiałeś w dość dziwny i chamski sposób, wręcz bym powiedział "prześmiewczy". Poczekam na wypowiedź Eve i Anona. Dezz and sernik 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonimowy. Posted July 20, 2018 Report Share Posted July 20, 2018 (edited) Jestem na Nie podanie pisane na szybko. Co do kontaktu "gołąb pocztowy" nie żyjemy w czasach Średniowiecza i już raczej nie korzystamy z tego. Podanie mnie niczym nie zaskoczyło, zero wysiłku podczas jego pisania nie wspomnę już o składni itp. Edited July 20, 2018 by Anonimowy. sernik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvE Posted July 20, 2018 Report Share Posted July 20, 2018 Do plusów można zaliczyć na pewno wiek oraz czas spędzany na TS. Jeśli chodzi o doświadczenie, to należałoby je zweryfikować, podobnie jak informacje podane przez Arisa. Na chwilę obecną wstrzymam się od ostatecznej opinii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dezz Posted July 20, 2018 Report Share Posted July 20, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts