Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: wichura 
2. Imię: Bartłomiej
3. Wiek: 18 
4. Znajomość AMX (1-10): 8
5. Sprawny i działający mikrofon: Jest
6. Składka [6,15 sms / 3,5 pln przelew]: SMS
7. Link do swojego GameTracker'a: LINK
8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Serwer jest jeszcze dość nowy, brakuje na nim często admina, który panowałby nad towarzystwem i nad odpaleńcami, których ciężej wykryć przez dynamiczną rozgrywkę. W godzinach nocnych często nikogo nie ma a na serwerze dzieją się cuda pod nieobecność adminów, których jest niewielu. Nawet jeśli faktycznie ktoś jest, to z pewnością przyda mu się pomoc w ogarnianiu młyna jaki potrafi robić 25 osób. Mam sporo doświadczenia w adminowaniu, sprawdzaniu demek (należałem do ubt mniejszej, ale dobrze prosperującej sieci) dobrze dogaduję się z graczami i staram się nakierowywać tych, którzy mają problemy bądź uczą się gry na COD.
9. Czy posiadasz STEAM? STEAM_0:1:68499863 
10. Staż w Counter-Strike 1.6: Około 6 lat
11. Czy posiadałeś już admina?: Wiele razy na różnych sieciach. Na ostatniej adminowałem około 3 lat. Z początku na dwóch serwerach, później na wszystkich pięciu.

12. W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Nic specjalnego, znalazłem na google.

@edit: Niestety nie jestem w stanie grać komfortowo na steamie gdyż sprawia mi dużo problemów, mam jakieś ścinki, lagi, freezy przy używaniu mikro aż się odechciewa grać i nie dałem rady w żaden sposób tego naprawić... Dlatego też zdecydowałem że będę używał NS, który działa mi bezproblemowo.

https://1shot2kill.pl/topic/2799-podanko-wichura/

Masz TAK

Ale mam nadzieje że zmienisz "wieczorny/nocny brak adminów" (pisząc to rozumiem że chcesz to zmienić ;)

Bo inaczej to kolejny admin nie jest za bardzo potrzebny rzadko widać cziterów (głownie własnie w nocy i w okolicach godzin 12-14) 

-GT

-STEAM

-MIKRO

-MUTACJA

-AMX

No mam nadzieje że jak już ci się uda zdobyć admina, to będziesz używał tego mikrofonu, ponieważ niektórzy (mniejszość) adminów pomimo że ma mikro nie używają jego, tylko bezsensownie spamią na Y@@ co tylko przeszkadza (również wiadomość głosowa bardziej dociera do graczy)

https://1shot2kill.pl/topic/2799-podanko-wichura/#findComment-18379

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...