Jump to content

[Admin TS3] Harley Quinn

Harley Quinn
 Share

Recommended Posts

Imię: Kacper

Kontakt: Steam [https://steamcommunity.com/id/dzlsquad/], Forum [https://1shot2kill.pl/profile/10113-harley-quinn/], TS3 [Y9VmIMrU/feIfx7ZZx1jJsC6lFU=], na Steam jestem praktycznie 24/7.

Twój nick na TS3: Harley Quinn

Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Siedzę tutaj bardzo dużo czasu, TeamSpeak sieciowy także myślę że może się uda .

Ile czasu spędzasz na TS3: Zawsze jest inaczej, raz siedzę cały dzień raz 3 godziny lecz raczej nie spada to poniżej 4h.

Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie posiadam lecz nie ukrywam posiadałem administratora na jednym z większych serwerów TS'a dodatkowo miałem kilka swoich serwerów ale to raczej pod znajomych

Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): Nie preferuję raczej skali ale jeżeli już taka się tu znajduje to niech będzie takie silne 8/10 . Potrafię: Tworzyć kanały, rangi, dodawać permisje, tworzyć klucze Query, edytować permisje, usuwać je, dodawać ikony, w skrócie TeamSpeak nie jest dla mnie czymś nowym potrafię tutaj zrobić praktycznie wszystko .

Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Myślę że na tak młody wiek bardzo duże, pomagałem w stawianiu serwera wymienionego wyżej, tworzyłem tam wszystkie rangi, kanały .

Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Posiadam oczywiście.

Napiszę może jeszcze coś od swojej osoby, wiem bardzo dobrze o tym że przy TS jest mocny nacisk na wiek, lecz nie w każdym przypadku wiek reprezentuje człowieka.

Dziękuję oczywiście za przeczytanie mojego podania .

Edited by 3palcewkacprze

Cytat

Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): Nie preferuję raczej skali ale jeżeli już taka się tu znajduje to niech będzie takie silne 8/10 . Potrafię: Tworzyć kanały, rangi, dodawać permisje, tworzyć klucze Query, edytować permisje, usuwać je, dodawać ikony, w skrócie TeamSpeak nie jest dla mnie czymś nowym potrafię tutaj zrobić praktycznie wszystko .

Zobaczymy na rozmowie

Twoje podanie zostało odrzucone!

Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.