Harley Quinn Posted July 17, 2018 Report Share Posted July 17, 2018 (edited) Imię: Kacper Wiek: 17 lat. Kontakt: Steam [https://steamcommunity.com/id/dzlsquad/], Forum [https://1shot2kill.pl/profile/10113-harley-quinn/], TS3 [Y9VmIMrU/feIfx7ZZx1jJsC6lFU=], na Steam jestem praktycznie 24/7. Twój nick na TS3: Harley Quinn Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Siedzę tutaj bardzo dużo czasu, TeamSpeak sieciowy także myślę że może się uda . Ile czasu spędzasz na TS3: Zawsze jest inaczej, raz siedzę cały dzień raz 3 godziny lecz raczej nie spada to poniżej 4h. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie posiadam lecz nie ukrywam posiadałem administratora na jednym z większych serwerów TS'a dodatkowo miałem kilka swoich serwerów ale to raczej pod znajomych Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): Nie preferuję raczej skali ale jeżeli już taka się tu znajduje to niech będzie takie silne 8/10 . Potrafię: Tworzyć kanały, rangi, dodawać permisje, tworzyć klucze Query, edytować permisje, usuwać je, dodawać ikony, w skrócie TeamSpeak nie jest dla mnie czymś nowym potrafię tutaj zrobić praktycznie wszystko . Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Myślę że na tak młody wiek bardzo duże, pomagałem w stawianiu serwera wymienionego wyżej, tworzyłem tam wszystkie rangi, kanały . Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Posiadam oczywiście. Napiszę może jeszcze coś od swojej osoby, wiem bardzo dobrze o tym że przy TS jest mocny nacisk na wiek, lecz nie w każdym przypadku wiek reprezentuje człowieka. Dziękuję oczywiście za przeczytanie mojego podania . Edited July 17, 2018 by 3palcewkacprze BarteK_ , Adaa. and Maykie 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dezz Posted July 17, 2018 Report Share Posted July 17, 2018 (edited) Proszę o wyrażenie swojej opinii @Anonimowy., @EvE, @brilian. Edited July 17, 2018 by Dezz Harley Quinn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brilian Posted July 17, 2018 Report Share Posted July 17, 2018 -wiek Cytat Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): Nie preferuję raczej skali ale jeżeli już taka się tu znajduje to niech będzie takie silne 8/10 . Potrafię: Tworzyć kanały, rangi, dodawać permisje, tworzyć klucze Query, edytować permisje, usuwać je, dodawać ikony, w skrócie TeamSpeak nie jest dla mnie czymś nowym potrafię tutaj zrobić praktycznie wszystko . Zobaczymy na rozmowie Harley Quinn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvE Posted July 17, 2018 Report Share Posted July 17, 2018 Brak wymaganej granicy wiekowej. Jestem na nie. Harley Quinn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dezz Posted July 17, 2018 Report Share Posted July 17, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts