Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Pracę teraźniejsze, a które były wcześniej są o wiele lepsze na wyższym poziomie. Widać, że nadal trzymasz poziom sowich umiejętności, ale nigdy sobie nie mów, że nic więcej się nie da z czymś zrobić. "Grafików" brakuje, a ciebie świetnie widzę na tym stanowisku zapraszam do złożenia podania.

Cytat

Wszystko jest możliwe. Niemożliwe wymaga po prostu więcej czasu. - Dan Brown

Taka rada...:good: nie ma rzeczy niemożliwych.

Cytat

zawsze mam problem z napisami XD
Napisy to mój najgorszy wróg.
Nienawidzimy się już około 5 lat i ta nienawiść szybko się nie skończy.

TAK mówisz, największy wróg również kiedyś polegnie hehe...:haha: więc trzeba z nim walczyć.

5 lat z nim walczysz, ale w końcu będzie ta chwila ten moment, że wróg polegnie w walce z tobą:haha:

Cytat

3221213imageproxy_php.png.b42249fe147a1784c7a74717658b3e69.png

Jedna z lepszych jak nie najlepszych grafik, którą wykonałaś do tej pory. Bardzo fajne wykonanie, a co tu dużo mówić? zawsze są od ciebie pokazywane pracę na najwyższym poziomie zaawansowania "programami graficznymi" między innymi pewnie? "Adobe Photoshop, Photoline, Core Photo-Paint, IrfanView, Gimp i wiele wiele innych."

pokrótce @Marumi nadal trzymasz znakomity poziom swoich prac bo są bardzo dobre, a bym zapomniał (trzymaj tak dalej.):good:

Ps. Składaj podanie na "Grafika" :frantics::good:

https://1shot2kill.pl/topic/27824-galeria-marumi/page/2/#findComment-229518

Godzinę temu, V1rus ⁂ napisał:

Pracę teraźniejsze, a które były wcześniej są o wiele lepsze na wyższym poziomie. Widać, że nadal trzymasz poziom sowich umiejętności, ale nigdy sobie nie mów, że nic więcej się nie da z czymś zrobić. "Grafików" brakuje, a ciebie świetnie widzę na tym stanowisku zapraszam do złożenia podania.

Taka rada...:good: nie ma rzeczy niemożliwych.

TAK mówisz, największy wróg również kiedyś polegnie hehe...:haha: więc trzeba z nim walczyć.

5 lat z nim walczysz, ale w końcu będzie ta chwila ten moment, że wróg polegnie w walce z tobą:haha:

Jedna z lepszych jak nie najlepszych grafik, którą wykonałaś do tej pory. Bardzo fajne wykonanie, a co tu dużo mówić? zawsze są od ciebie pokazywane pracę na najwyższym poziomie zaawansowania "programami graficznymi" między innymi pewnie? "Adobe Photoshop, Photoline, Core Photo-Paint, IrfanView, Gimp i wiele wiele innych."

pokrótce @Marumi nadal trzymasz znakomity poziom swoich prac bo są bardzo dobre, a bym zapomniał (trzymaj tak dalej.):good:

Ps. Składaj podanie na "Grafika" :frantics::good:

Miło, ciągle się staram rozwijać i z napisami walczyć :D
Używam tylko Ps cs6, ostatnio zaczęłam bawić się Adobe Premierem, ale jak na ten czas to czarna magia
Chociaż nie mam zamiaru składać podania na grafika, bo nie mam na to czasu <_<

https://1shot2kill.pl/topic/27824-galeria-marumi/page/2/#findComment-229535

2 minuty temu, Marumi napisał:

bump

6l5CVEh.png

wolę wersje bez napisów, ale no cusz :v

1 minutę temu, Compelling napisał:

Każde Twoje wersje są super :) 

Popieram, ale następnym razem wrzuć więcej swoich prac, a tak to po jednej to troszkę do kitu, że tak powiem:frantics: Praca jak na najwyższym poziome❤

https://1shot2kill.pl/topic/27824-galeria-marumi/page/2/#findComment-231853

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...