Majsterinho Posted July 12, 2018 Report Share Posted July 12, 2018 Nick:Majster Wiek:20 GT (http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.221:27015):https://www.gametracker.com/player/MajsteR/80.72.40.221:27015/ Mutacja:tak Znajomość amxx:7 Dlaczego ty?: przebywam na serwerze kilka godzin dziennie, zdaję sobie sprawę, że aktualnie jest wielu adminów lecz chciałbym pomóc. W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer: zaczęło się od serwera zombie na którym grałem oraz byłem adminem, następnie wziąłem ip serwera z forum Czy posiadasz działający mikrofon?:tak Platforma (STEAM/NON STEAM):Steam Czy zapoznałeś się z warunkami na admina i spełniasz je w 100%? (TAK/NIE): tak Maly Jasiu:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maly Jasiu:) Posted July 12, 2018 Report Share Posted July 12, 2018 Jestem na TAK Mikrofon + Wiek + amx+ ogarnięty jesteś + dobrze się z tobą gra+ widać go na serwerze bardzo często + Steam + Forum podciągnij i bedzie git:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Klaudia_ Posted July 13, 2018 Report Share Posted July 13, 2018 No no no co ja tu bede mowic Jestem Na TAK ! . Mikrofon na + widac cie czesto na serwerze + Steam + Wiek + Amxx + GT + Jedyny minus to FORUM ale to sie jakos da nadrobic :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuK!3r #Team KOKA Posted July 14, 2018 Report Share Posted July 14, 2018 +amxx +ogarniety +Steam -gt -forum do nadrobienia Ps. poki co pograj jeszcze troche daj sie lepiej poznac Jestem na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossa Voorhees Posted July 14, 2018 Report Share Posted July 14, 2018 Pograj jeszcze z tydzien, dwa, daj sie zapoznac, zglaszaj na u@, pokaz siebie z pomocnej strony, no i przez ten okres zobaczymy twoje gt (stabilne czy nie) Na ta chwile odrzucam. Nunko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossa Voorhees Posted July 14, 2018 Report Share Posted July 14, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts