sweden movement Posted July 10, 2018 Report Share Posted July 10, 2018 (edited) Twój nick na serwerze: sweden movement Wiek: 20 Mutacja głosu: Owszem Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/sweden movement/193.33.177.54:27176/ Czy miałeś styczność z amxmodmenu: Tak (5) Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Witam ponownie, nie przychodzę tutaj pierwszy raz co można zobaczyć na profilu.Moje wczesniejsze nicki to FROZENN/HEADSHOT MACHINE.. Wiekszosc adminow i właścicielki mnie napewno kojrzą.. Mianowicie... dlaczego ja? Chciałbym sprawdzić sie w nowej roli a nie tylko gracza, chciałbym pokazać kazdemu, ze moge.. potrafię! Mysle ze Was nie zawiode.. Wiem, GT moze nie powala, ale nie chce podawać wczesniejszych nicków, strata waszego czasu.. napewno mnie kojarzycie W razie co, moge je podać na priv na steam. Chce dostać szanse, poniewaz ostatnimi czasy duzo obserwuje graczy na serwerze, zdarzyło mi sie wczoraj rozpisac pozytywnie gracza.. ale co z tego jak nic z tym nie moge zrobić tylko czekac Mysle ze zasluguje na szanse, pozdrawiam Posiadasz działający mikrofon:Tak Kontakt (GG / Steam): https://steamcommunity.com/id/ZAJ0C/ Steam ID: 0:0:2161017 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: zapoznałem się, spełniam je w 80% :) Edited July 10, 2018 by sweden movement dopisanie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~~GANO$zCZ.AK~~ Posted July 10, 2018 Report Share Posted July 10, 2018 Jest i w końcu podanko sweden movement ja powiem tak jestem za dużym TAK !!! +/- GT ale to można nadrobić dość szybciutko + Kultura jest + Pomocny + Forum + Posiada umiejętność rozpoznawania wszelkiego rodzaju dopalaczy + Rozpoznawalny wśród graczy Próbkę swoich umiejętności już nam pokazał chociaż by tą rozpiską sweden movement 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
palcewnatalce Posted July 10, 2018 Report Share Posted July 10, 2018 oczywiscie na tak! +kulturka +forum +ogarnia potrafi rozpoznacv cheata +/- GT- nadrobi sweden movement 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hant Posted July 11, 2018 Report Share Posted July 11, 2018 +forum +steam +ogarnia +znany na serwerze +kultura gt do nadrobienia szybkiego wiec bez problemu Na Tak sweden movement 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T W I E R D Z A ;]] Posted July 11, 2018 Report Share Posted July 11, 2018 na tak +gt +steam +kultura sweden movement 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamberkill Posted July 11, 2018 Report Share Posted July 11, 2018 Haha no nie wytrzymał =D GT spokojnie do nadrobienia Kultura + Wiek+ Ogarnia temat + Śmiało można dać mu szansę DUŻE TAK sweden movement 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justa Posted July 11, 2018 Report Share Posted July 11, 2018 Jestem na TAK, ponieważ spełnia wszystkie wymagania, oprócz GT, ale jest to jak najbardziej do nadrobienia. Grał na tym serwerze wcześniej, no i przede wszystkim potrafi rozpoznać spalonego gracza, a takich adminów potrzeba na serwerze. sweden movement 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted July 11, 2018 Report Share Posted July 11, 2018 Przyjmuję na okres probny. Jak juz odbierzesz rangę, zgłoś się po flagi. sweden movement 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted July 11, 2018 Report Share Posted July 11, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts