Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam 

Nick na serwerze : Łowca drapieznikow | KLESZCZ 

Dostałem niesłusznego bana ponieważ gracz o podobnym nicku : Łowca  drapieznikow | Pecik , odpowiadał na zeczepki innych graczy . Admin  GzG / Sin* 

pomylił końcówki graczy ( wczoraj też miała miejsce taka sytuacja przez innego admina ) i zbanował mnie . Gdy inni gracze zaczeli mu mówić że zbanował nie tego gracza 

co potrzeba , admin zaczął się denerwować aż wkońcu wybuchł , kiedy gracz o imieniu : Aniaaa<3 zaczeła tłumaczyć sytuacje admin wpadł w szał i każdy zaczął do niej pisać aby "zamknęła mordę / japę " admin również do tego się dołączył mówiąc to przez mikrofon . Ania kulturalnie prosiła go aby odbanował gracza który niesłusznie dostał bana ,

a on przez swoją wybuchowość również zbanował ją . Uważam że admin GzG / Sin* nadużywa swojego immunitetu i myśli że wszystko mu wolno robić bezkarnie .  

Admini powinni na równi traktować każdego gracza . Na tą chwile cała trójka jest zbanowana , a admin wiedząc że zbanował nie tego gracza co trzeba , nadal mnie 

nie odbanował . Proszę o odbanowanie również tych dwóch graczy ponieważ nie są niczemu winni . Dziękuje że mogę wyrazić swoje zdanie i proszę o przypatrzenie się oraz 

zrobienie porządku z adminami którzy nadużywają swoich praw i banują niesłusznie ludzi , myślę że meritium sprawy dobiegnie niedługo końca . 

Pozdrawiam !!! 

Kleszczyk . 

https://1shot2kill.pl/topic/27367-skarga-na-admina-gzg-sin/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...