Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Naplet
Nick gracza / admina na którego składasz skargę:ukashek
Dokładny czas zdarzenia: 4.7.2018 00.05 
IP / STEA_ID gracza (cała linijka z amx_ip):
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ 1shot2kill.pl
[AMXBans] Powod: 'Kultura'
[AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:1525769676'
[AMXBans] Twoje IP: '89.64.46.184'
[AMXBans] =======================================
Opis sytuacji: Piszę kilkukrotnie na u@ odnośnie gracza który wchodzi na txt, nie przynosi to żadnego rezultatu ani poprzez upomnienie admina ani poprzez bana.
Za którymś razem "[WIADOMOSC DO ADMINOW] Naplet:  jest tu jakis je***y admin" oczywiście skończyło się to banem "kultura" dodam ze kkilka chwil po tym "
[VIP] *DEAD* Ajkkkk :  pazul zjebale" co sie nie skonczyło nawet upomnieniem. Rozumiem że każdy chce sobie pograc nawet admina natomiast fajnie by było gdyby jak się przez kilka rund zgłasza jedną rzecz admin przynajmniej zwrócił uwagę.
Dowód (rozpisane demko/ss):
https://1shot2kill.pl/topic/27236-skargaukashek/

Jako, że zgłoszenie dotyczy mojej osoby to pozwolę sobie na wypowiedzenie się w danej kwestii. Owszem, gracz był na txt, powtórzyło to się w kolejnej rundzie, wtedy upomniałem gracza, żeby nie wchodził tam, bo to są tekstury, zgodnie z regulaminem serwera ( Zabronione jest wchodzenie na tekstury, tj. wchodzenie w miejsca gdzie normalnie nie da się dostać i które wychodzą poza praktyczną część mapy ->Ostrzeżenie, Kick, Ban na 1h - 5h ) ten grzecznie posłuchał, a nawet więcej, wyrzucił swój perk dzięki któremu tam wskakiwał - multi jump. Dałem mu ostrzeżenie gdyż patrząc na niego, stwierdziłem, że jest to " świeżak ", który być może nawet nie wie co to txt. Banując takiego gracza na określoną ilość minut tylko by go odstraszyła i podejrzewam, że więcej na serwer by nie wszedł a ludzi z dnia na dzień i tak jest coraz mniej. Odniosę się jeszcze do tego co napisał na u@ gracz @Naplet. Jestem pobłażliwy, co pewnie kilku administratorów może potwierdzić, podejrzewam, że gdybyś coś takiego napisał do innego admina to odpocząłbyś sobie od gry o wiele dłużej niż 30 min. 

https://1shot2kill.pl/topic/27236-skargaukashek/#findComment-209757

Chyba mówimy o kims innym gracz miał skrzydła :) to był eCo(moge sie mylic w pisowni) ? rozumiem ze pierwsze @u nie wpływały aby dac upomnienie -> ban tylko nic -> uponienie. W przypadku tego co mi dałeś też obowiązuje :"Na serwerze obowiązuje kultura -> Ostrzeżenie, Kick, Ban na 5m - 1w" ale juz taki "pobłażliwy" już tu nie byłeś. 

https://1shot2kill.pl/topic/27236-skargaukashek/#findComment-209978

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...