Dakou Posted July 3, 2018 Report Share Posted July 3, 2018 (edited) Imię:Mariusz Nick z gry:Darkow Wiek:17 Czy byłeś adminem na innych serwerach: Tak SteamID:STEAM_1:0:184480867 Link do twojego profilu na GT z danego serwera: https://www.gametracker.com/player/Darkow/137.74.1.201:27195/ Znajomość SM x/10: No taka 5-6 Zapoznałeś się z regulaminem serwera (TAK/NIE): Oczywiscie Dlaczego chcesz dostać admina:Mam duzo czasu prawie codziennie bywam na serwerze Mam nadzieje ze na posty da sie przymknac oko i na brak kreatywnosci w pytaniu Dlaczego chcesz dostac admina tez xD Edited July 3, 2018 by Darkow Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3nt0s Posted July 3, 2018 Report Share Posted July 3, 2018 Jestem na NIE +/- wiek +/- sm Na serwie chyba Cie nie widziałem a jestem praktycznie cały czas Konto zrobione pod podanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest beki Posted July 3, 2018 Report Share Posted July 3, 2018 My chyba graliśmy razem z kilka razy ogólnie wydajesz się spoko, lecz tutaj trzeba ocenić Twoje podanie więc : -gt - jest słabe nawet bardzo słabe ;/ +wiek - nieważne jaki wiek ważne co ma się w głowie +jesteś pozytywnym gościem, lecz pograłbym na Twoim miejscu jeszcze z 2-3 tygodniu żeby podciągnąć gt. Podsumowując: Jestem na NIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAUL #BOT Posted July 3, 2018 Report Share Posted July 3, 2018 Jestem na nie Pierwszy raz Cię widziałem na serwie odkąd mam adma - sm Link to comment Share on other sites More sharing options...
| Never | ☆DAD☆ Posted July 3, 2018 Report Share Posted July 3, 2018 Pograj trochę więcej i dłużej, a wtedy pomyślimy nad współpracą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
| Never | ☆DAD☆ Posted July 3, 2018 Report Share Posted July 3, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts