JAPAPAPAPA Posted June 30, 2018 Report Share Posted June 30, 2018 (edited) dlaczego admini serwera po przypomnieniu sytuacji deprawacji nieletnich wyrzucają ludzi z serwera?? czy właściciel tego serwera tego nie widział -czy nakazał obronę pewnych ludzi o nie najbardziej godnych popędach? Po raz kolejny zostałem wyrzucony z gry po przypomnieniu o deprawowaniu nieletnich. Edited June 30, 2018 by JAPAPAPAPA admin nie widzi problemu w deprawacji nieletnich i pedofilskich odzywek do dzieci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ksieciunio_v2 Posted June 30, 2018 Report Share Posted June 30, 2018 Japapa ile dostales ostrzezen o prowokowaniu czatu ? Swoje konflikty prosze zalatwiac na forum a nie w grze, mowisz na mikro o konflikcie z kims z przed miesiaca a nie zrobiles w tym kierunku nic, informowalem na mikro, probowalem z Toba rozmawiac jak gracz z graczem co odpowiadales ? Na samym koncu obelgi w kierunku pracy adminow, dziekujemy za wdziecznosc Ban na 30 min i skarga, dziekuje ale czuje czyste sumienie, Kick, Ban 5min, Ban 30 min i zale na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeazzus Posted June 30, 2018 Report Share Posted June 30, 2018 Po pierwsze - dostarcz dowody. Po drugie - dostarcz dowody. Po trzecie - niedostarczenie dowodów w przeciągu 24 godzin będzie skutkowało ostrzeżeniem na forum, gdyż obecnie oskarżasz kogoś bez dowodów oraz temat zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAPAPAPAPA Posted June 30, 2018 Author Report Share Posted June 30, 2018 zamiana problemu -księciunio ty i twoi koledzy nie lubicie jak wam sie przypomina zdarzenie z deprawacją nieletnich . Wiem że wasza grupa musi się trzymac w kupie i tak już zostanie księciunio co problem deprawacji nieletnich lubisz zamiatać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boywitharose Posted June 30, 2018 Report Share Posted June 30, 2018 jakiemu przypomnieniu? Czemu nic z tym nie zrobiłeś? czemu opiekunowi nie napisałeś o tej sytuacji? Czy ty jesteś głupi? Non stop ci pisałem czemu tego nie zgłosiłeś to opiekunowi i napisałeś, że to było ponad miesiąc temu i cały czas wyżalasz się na czacie, że jakiś admin deprawował jakiegoś gracza? My jako admini non stop pisalismy napisz to do opiekuna, a ty non stop swoje robisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAPAPAPAPA Posted June 30, 2018 Author Report Share Posted June 30, 2018 będziesz pełny dowodów moje posty w temacie deprawacji nieletnich zostały wyrzucone - bo wam były nie wygodne -pogrzeb w historii chyba umiesz? - i nie strasz wykluczeniem z forum i serwera bo to śmieszne - to nic w porównaniu z ty co przewiduje prawo w stosunku do was Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeazzus Posted June 30, 2018 Report Share Posted June 30, 2018 2 minuty temu, JAPAPAPAPA napisał: zamiana problemu -księciunio ty i twoi koledzy nie lubicie jak wam sie przypomina zdarzenie z deprawacją nieletnich . Wiem że wasza grupa musi się trzymac w kupie i tak już zostanie księciunio co problem deprawacji nieletnich lubisz zamiatać Ty natomiast lubisz cały czas wyciągać sprawe sprzed miesiąca. To Twój 3 temat (?), który nie został poparty dowodami. Temat zamykam, bo zaczniecie robić spam jak w poprzednich tematach. Dowody proszę wysłać mi lub opiekunowi serwera w wiadomości prywatnej w przeciągu 24 godzin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts