[FilipeK] Posted June 30, 2018 Report Share Posted June 30, 2018 Twój nick na serwerze:Filipek Wiek:17 Mutacja głosu:16 Czas spędzony na serwerze (link do GT):nie mam GT ale na tym serwie grałem z 87 Godz Znajomość sourcebans [1-10]:8 Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz:Gram codzienie i jestem uprzejmy dla innych próbuje zdobyć Admina od zawsze na tym fajnym serwerze I byłem adminem na 8 serwerach i jestem pracowity więc mógłbym ciężko pracować i kupuje prawie ciągle vipa Posiadasz działający mikrofon:Tak posiadam mikrofon Kontakt (GG / Steam):Steam:nick: filipek , login: polaczek1121 ,, Facebook : Filipek Żyliński Kanał na yt moge promować serwa Steam ID:76561198137453025 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%:Zapoznałem się z wymaganiami i uznałem że bende dobrym adminem 38 minut temu, [FilipeK] napisał: https://www.gametracker.com/player/FilipeK/80.72.33.181:27015/ to jest (link do GT) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cykachu Posted June 30, 2018 Report Share Posted June 30, 2018 (edited) Odrzucam. Dostęp do twojego konta ma brat wchodzi i wyzywa adminów. Dodatkowo zebranie u adminów głosów na tak w podaniu. Edited June 30, 2018 by Cykachu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cykachu Posted June 30, 2018 Report Share Posted June 30, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts