Lord Voldemort Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Twój nick: Lord Voldemort Nick gracza/admina: @biss;] 1shot2kill.pl Opis sytuacji: Utrudnianie gry podczas zabawy wojna gangów ! Gry ja sobie spokojnie gram, zdobyłem już jednego fraga i ogólnie jest bardzo miło :) Do czasu gdy nie przyssał się do mnie pan Biss, który na początku będąc oczywiście w CT cały czas we mnie strzelał co mnie zdezorientowało, a później wal przed twarzą dwa granaty oślepiające, po czym zostałem zabity przez innego gracza :) Dodatkowo gra pana Bissa'a to głównie fragowanie :) IP/SID: 545 STEAM_0:1:2574107 28 26:31 45 0 Data i czas zdarzenia: Dzisiaj ( 26.06.2018 ), godz. 20:52 - 21.24 Dowody(ss/demko):http://d1.hltv.org.pl/srv40299/HLTV-1806262052-jailbreak_shift.dem.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
effect. Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 14 godzin temu, Lord Voldemort napisał: Dodatkowo gra pana Bissa'a to głównie fragowanie :) Czyli każde prowadzenie według twojej osoby to fragowanie? W czasie trwania WG, był admin :) A piszesz skarge TYLKO dlatego bo cię zabiłem i dostałeś bana za wyzywanie mnie na 1 dzień. Pokazałeś swój poziom :0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Voldemort Posted June 27, 2018 Author Report Share Posted June 27, 2018 Po pierwsze panie kolego... nie znam adminów i nie wiem czy był, czy też nie :) Skoro był i nie reagował to mówi już samo za siebie. Po drugie panie drogi nie każdy fraguje... Głównie ty ! Nie dajesz czasu na poprawę, karniaki dajesz w głowę, po odliczeniu wpadasz do celi i rozstrzeliwujesz każdego kto tylko zrobił krok np. podczas bezruchu. Co bardzo dobrze pokazuje demko :) Po trzecie dostałem bana już po napisaniu skargi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Powiem tak oceniłem demko to naprawdę nie masz o co się przyczepić tylko o te strzały w ciebie? śmiechu warte. No ale z tego co na demku zauważyłem te granaty nie dostałeś od @biss;] 1shot2kill.pl a od @BDJQP dla ciebie kolejne ostrzeżenie słowne i to ostatnie następnym razem będzie -1.. Przyczepie się do prowadzenia pod fragi jak będę tylko na serwerze osobiście sprawdzę jak @biss;] 1shot2kill.pl prowadzi jeżeli będzie taka sytuacja że gra pod fragi z automatu dostaniesz bana na ct. Tyle od mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts