Jump to content

[Skarga] Biss

Lord Voldemort
 Share

Recommended Posts

Twój nick: Lord Voldemort 

Nick gracza/admina: @biss;] 1shot2kill.pl

Opis sytuacji: Utrudnianie gry podczas zabawy wojna gangów ! Gry ja sobie spokojnie gram, zdobyłem  już jednego fraga i ogólnie jest bardzo miło :) Do czasu gdy nie przyssał się do mnie pan Biss, który na początku będąc oczywiście w CT cały czas we mnie strzelał co mnie zdezorientowało, a później wal przed twarzą dwa granaty oślepiające, po czym zostałem zabity przez innego gracza :) Dodatkowo gra pana Bissa'a to głównie fragowanie :) 

IP/SID:  545 STEAM_0:1:2574107  28 26:31   45    0

Data i czas zdarzenia: Dzisiaj ( 26.06.2018 ), godz. 20:52 - 21.24

Dowody(ss/demko):http://d1.hltv.org.pl/srv40299/HLTV-1806262052-jailbreak_shift.dem.zip

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

14 godzin temu, Lord Voldemort napisał:

Dodatkowo gra pana Bissa'a to głównie fragowanie :) 

Czyli każde prowadzenie według twojej osoby to fragowanie?

W czasie trwania WG, był admin :) A piszesz skarge TYLKO dlatego bo cię zabiłem i dostałeś bana za wyzywanie mnie na 1 dzień. Pokazałeś swój poziom :0

Po pierwsze panie kolego... nie znam adminów i nie wiem czy był, czy też nie :) Skoro był i nie reagował to mówi już samo za siebie. 

Po drugie panie drogi nie każdy fraguje... Głównie ty ! Nie dajesz czasu na poprawę, karniaki dajesz w głowę, po odliczeniu wpadasz do celi i rozstrzeliwujesz każdego kto tylko zrobił krok np. podczas bezruchu. Co bardzo dobrze pokazuje demko :) 

Po trzecie dostałem bana już po napisaniu skargi :) 

Guest Shōto

Powiem tak oceniłem demko to naprawdę nie masz o co się przyczepić tylko o te strzały w ciebie? śmiechu warte.  No ale z tego co na demku zauważyłem te granaty nie dostałeś od @biss;] 1shot2kill.pl a od @BDJQP dla ciebie kolejne ostrzeżenie słowne i to ostatnie następnym razem będzie -1.. 

Przyczepie się do prowadzenia pod fragi  jak będę tylko na serwerze osobiście sprawdzę jak @biss;] 1shot2kill.pl prowadzi jeżeli  będzie taka sytuacja że gra pod fragi z automatu dostaniesz bana na ct. Tyle od mnie 

Guest Shōto
Problem został rozwiązany!

Temat został zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.