Ziebolek Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 (edited) Imię: Kacper Wiek: 18lat Kontakt: [email protected] , Steam , Instagram , Ts3 Twój nick na TS3: zιєвσℓ Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Ponieważ byłem administratorem na kilku Ts. Mam jakieś doświadczenie , Znam część Administracji i spędzam dużo czasu na PC. Chciałbym również nieść pomoc innym użytkownikom Ts'a. Ile czasu spędzasz na TS3: 2-6/8h Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 7/10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Wydaje mi się że Dobre Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Edited June 26, 2018 by Ziebolek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dezz Posted June 30, 2018 Report Share Posted June 30, 2018 (edited) Cześć, Jako, że się znamy trochę to i tak muszę poczekać na resztę aby dała swoje zdanie na temat twojego podania. Podanie słabo napisałeś jak na Ciebie, ale znam twoje umiejętności i mogę Ci powiedzieć, że masz tam duże umiejętności bo byłeś na większych serwerach i dawałeś radę. Jestem za. Mogłeś napisać trochę lepiej podanie. Czekamy na resztę. (@mirkou @Anonimowy. @Thomas @EvE) Edited June 30, 2018 by Dezz Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvE Posted June 30, 2018 Report Share Posted June 30, 2018 Podanie średnie. Nie znam Cię, więc nie jestem w stanie powiedzieć, jakie masz umiejętności. Na razie wstrzymam się z oceną. Poczekam na opinię innych Administratorów. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonimowy. Posted June 30, 2018 Report Share Posted June 30, 2018 Kolejne podanie pisane raczej na szybko, znajomość administracji jest tutaj bez znaczenia ponieważ nie biorę pod uwagę znajomości przy ocenie podania. Doświadczenie powinno być jasno określone co potrafisz (tworzyć kanały/permissie/pisać boty/skrypty etc.) Na obecną chwilę jestem niestety na NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dezz Posted July 14, 2018 Report Share Posted July 14, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts