As-cyteris Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 Witam. Mam problem i jak się okazuje nie tylko ja z wszystkim co powinno być wyświetlane na ekranie (nie widzę praktycznie nic): -ilość monet -która aktualnie jest runda -czas do /nagroda -ilość potrzebnego expa w % na lvl -aktualny lvl po prostu nic. Do tego dochodzi opcja /klan 1.mój klan po zrobieniu tej czynności nic się nie dzieje Będąc w grupie nie mam możliwości podziału expa z towarzyszem Nawet jak ktoś na mnie naceluje powinno być widać co aktualnie posiadam (lvl/monety) a tutaj jakby mnie po prostu na serwerze nie było Wszystko zaczęło się od momentu gdy stworzony został nowy klan przez innego gracza po dołączeniu do niego i wyznaczeniu mnie właścicielem. Liczę shawins że coś z tym zrobisz bo po prostu grać się nie da z czymś takim Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ouTs Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Potwierdzam, coraz więcej graczy skarży się na tego buga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocky Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 (edited) Nowy bug Otóż , wszedłem na kampe bije zombie a naglę wyrzuciło mnie do góry mapy i nic nie mogłem zrobić, dopiero po jakimś czasie opadłem na ziemię jest parę osób które to widziało min T h c Edited June 27, 2018 by Rocky Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperSeriaKa PAM PAM Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Zauważyłem to samo dzisiaj ale u mnie to wyglądało trochę inaczej bo mnie nie wystrzelił a myślałem że tak się właśnie stanie. Tylko zlagowalo taki jak by bug (dostałem telepawy heh) może być związane z układem klocków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts