Eye Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 Nick: siwy Wiek: 21 GT (http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.221:27015): https://www.gametracker.com/player/Siwy/80.72.40.221:27015/ Mutacja: Tak Znajomość amxx: Myślę ze 7 jedyne co to pluginy ale nie dotyczy mnie to Dlaczego ty?: Często jestem na servie rozpoznaje czitera od dobrego gracza. W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer: Nie pamieta, cs-wakacje chyba. Czy posiadasz działający mikrofon?: Tak Platforma (STEAM/NON STEAM): Brak, myślę ze w tych czasach steam w 1.6 nie daje praktycznie nic. Czy zapoznałeś się z warunkami na admina i spełniasz je w 100%? (TAK/NIE): Tak _Klaudia_ and rioX 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rioX Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 Bez zawachania na TAK Amx na + Wiek też na + GT + Platforma +/- - niby nic ale jednak umozliwa szybszy i lepszy kontak z Adminem No i najważniejsze - Jets z nami od CS-Wakacje za co idzię naprawdę WIELKI plus ! Zyczę powodzenia Eye 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CuK!3r #Team KOKA Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 +ogarnięty +gt +amxx +wiek -steam Na Tak Eye 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Klaudia_ Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 +Ogarnia +amxx +gt -steam +wiek +Moj ulubieniec z serwa. NA TAK Życzę powodzenia ci Eye 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossa Voorhees Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 Mozna dac szanse. Tak. +amx +gt +wiek - steam ( przydalo by sie zakupic) Eye 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondynek Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 (edited) jestem na TAK + latwo mozna sie z nim dogadac +gt + amx + kultura Edited June 27, 2018 by blondynek Eye 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiu fiu Posted June 27, 2018 Report Share Posted June 27, 2018 Jestem na tak +Kultura +Amx +Ogarnięty +GT Eye 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nunko Posted June 30, 2018 Report Share Posted June 30, 2018 Na Tak +steam +wiek +amx +Gt +Ogarniety Można dać szanse aby sie wykazał w tych sprawach Eye 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted July 4, 2018 Report Share Posted July 4, 2018 Witam w zespole, dane na PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted July 4, 2018 Report Share Posted July 4, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts