KubaRozruba Posted June 23, 2018 Report Share Posted June 23, 2018 Nick w grze: KubaRozrubaWiek: 16Link do GT: https://www.gametracker.com/player/KubaRozruba/91.224.117.107:27015/STEAM / NON STEAM (link do steamcommunity): 164 STEAM_0:0:103675676 16 07:03 15 0Doświadczenie adminowskie na serwerach Base Builder: Pierwszy raz będe adminem, ale szybko się nauczę :)Staż na serwerze: Samemu ciężko to stwierdzić ale chyba od 2-3 poprzednich sezonów (czyli od bardzo dawna gram :D)Znajomość AMXX(1-10): 6/10Jakie kampy potrafisz zbudować?: hs, fake kibel, scroller, hs+wj, hole scroller bug, i dużo więcejMikrofon (Tak/Nie): TAKDlaczego ty: Myślę, że będzie potrzebna wam pomoc na serwerze, dosyć często tam bywam (oraz T h c chciał XD)Kontakt: Steam, skype oraz discord (na steam KubaRozruba zdj son goku) skype tak samo a discord to ExturliagoM#8762 Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 W dniu 23.06.2018 o 19:30, KubaRozruba napisał: hole scroller bug wyjaśnij co to bo nie wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
GroobY Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 Mam mieszane uczucia. Niby budować umiesz, ale Twoje zachowanie bywa różne. Zdarza Ci się łamać regulamin i nawet się z tym nie kryjesz. Bywasz niemiły i opryskliwy dla graczy gdy Cię zabiją, obrażasz ich i straszysz godami. Jak nie zdążysz wejść na kampe to prosisz, żeby Cię nie ruszali. Masz pojęcie na temat budowania, ale moim zdaniem nie jesteś materiałem na admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubaRozruba Posted June 25, 2018 Author Report Share Posted June 25, 2018 Moge starać się wyjaśnić ale ciężko będzie, może kojarzysz taką kampe co budowałem i każdy myślał, że wejście jest z innej strony. Jak co to wchodzi sie do takiego tyci pomieszczona na kibelek. Jak chcesz to można wejść na serwer i mogę zbudować. Można także na internecie wpisać No nie ukrywam, czasem mi się zdarza, ale jako admin będę się starał być jak najmilszą osobą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lisolwir Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 No niby bardzo krótko gram na tym serwerze, ale co do tego pana jestem jak na razie na nie, ponieważ wypowiadasz się we własnym podaniu (Nie wiem czy jest to zabronione czy nie) Jak nie uda Ci się wbić do swojej kampy i ktoś Cię zabije to ze startu obrażasz. Moim zdaniem jak się poprawisz, to będzie można myśleć o adminie. Pozdrawiam Alergon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubaRozruba Posted June 25, 2018 Author Report Share Posted June 25, 2018 Jak będę miał admina, postaram się być mniej wybuchowy, a przede wszystkim nie obrażać nikogo. Przyznam to i obiecuje poprawę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
effect. Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 Na tak, budujesz bardzo dobrze, ogarniasz, masz potencjał oraz steama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubaRozruba Posted June 25, 2018 Author Report Share Posted June 25, 2018 Chciałbym zgłosić wypowiedź Alergona, zrobił to z czystej złośliwości, nie pamiętam czy mu zgodowałem kampę przy okazji albo skróciłem z mapy, ale pewnie to coś w tym stylu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperSeriaKa PAM PAM Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 Na tak. +umiejętność budowania kamp. +starz na serwerze. +mimo bloka na steam i tak Cię lubię, spoko ziomek. +kontakt, steam discord = zapraszanie znajomych, reklama serwera było by spoko. +są potrzebni Admini, wakacje = serwer full. P0ver sprawdzaj kampy i do przodu. Pozdrawiam $uper$eriaKa Link to comment Share on other sites More sharing options...
As-cyteris Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 (edited) Na tak Nie ma co się zbytnio rozpisywać gdyż wszystko jest w normie(wiek/kontakt/staż/mikrofon) Edited June 25, 2018 by As-cyteris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Śmieszek Posted June 25, 2018 Report Share Posted June 25, 2018 Na tak Miła fajna osoba Umie bardzo ciekawe kampy Jest doświadczony Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Telepatic* Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 +kampy +wiek +staż +wiek Ogólnie na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocky Posted June 26, 2018 Report Share Posted June 26, 2018 Na tak +Steam +wiek +Umiejętność robienia kamp +staż Link to comment Share on other sites More sharing options...
T h c Posted July 3, 2018 Report Share Posted July 3, 2018 Na Tak +Wiek +Steam +Staż +Dobrze Buduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlancioR ツ Posted July 4, 2018 Report Share Posted July 4, 2018 Na Tak + wiek +steam +Staż +kampy Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted July 12, 2018 Report Share Posted July 12, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts