January♥M Posted June 21, 2018 Report Share Posted June 21, 2018 Imię:Kacper Nick z gry:January Wiek:21 Czy byłeś adminem na innych serwerach:Tak, między innymi: uwujka, brygadagraczy, soplica SteamID: STEAM_1:1:113155494 Link do twojego profilu na GT z danego serwera:https://www.gametracker.com/player/January/137.74.1.201:27195/ Nie mogę znaleźć reszty bo co jakiś czas zmieniam nicki Znajomość SM x/10:10 Zapoznałeś się z regulaminem serwera (TAK/NIE):TAK Dlaczego chcesz dostać admina:A więc tak nie będę się rozpisywał tak jak każdy potrzeba adminów w godzinach porannych mniej wiecej 11-18 bo nikogo nie ma raz na jakiś czas wejdzie mentos albo raul i to wszyscy admini jacy są na serwerze, wiem wiem może i jestem toxic ale od jakiegoś czasu panuje nad emocjami #nomoretoxic a że gram tu już ponad pół roku nie chcę zmieniać serwera bo nikt nie gra co chwila jakiś hax i pisać po każdym czy może wejść i się tym zająć proszę chociaż o okres próbny każdy zasługuje chyba na szansę czyż nie? Pozdrawiam JustNibba , lotn1k , lyn and 1 other 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyn Posted June 21, 2018 Report Share Posted June 21, 2018 świetny gracz, wspaniały patriota i wojownik idealny na admina, w dodatku ładny. na tak January♥M 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maqu Posted June 21, 2018 Report Share Posted June 21, 2018 Jestem na tak, chłopak jest aktywny i potrafi odróżnić skillowego gracza od odpalonego pajaca :D. Co prawda czasem go ponoszą emocje i rzuca przysłowiowymi "ku****i" od lewej do prawej, ale jak wiadomo - nie ma człowieka, którego się nie da wyprowadzić z równowagi. Pozdro January pajacu! edis and January♥M 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbsoN Posted June 21, 2018 Report Share Posted June 21, 2018 Super skillowy zawodnik a także bardzo sympatyczny chłopak jestem jak najbardziej na tak, brakuje adminów na serwerze i to bardzo January♥M and edis 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lotn1k Posted June 22, 2018 Report Share Posted June 22, 2018 15 godzin temu, qbsoN napisał: Super skillowy zawodnik a także bardzo sympatyczny chłopak jestem jak najbardziej na tak, brakuje adminów na serwerze i to bardzo Do tego trzeba na pewno dodać doświadczenie a to jest chyba podstawa do eliminacji odpałów , ja gram czesto w godzinach porannych i rzadko widuje jakiegoś admina a tak jak napisał "January aka za zero" że był by wstanie uzupełnić tą lukę porannej aktywności adminów +Aktywność +Ogarnięty +Konsekwentny +Raczej lubiany mimo swojego charakteru i impulsywności - Impulsywny chłopak ale jak napisał w podaniu panuje nad tym i nie obija w bawełnę adminów bo to fakt od kilku dni zmienia się niczym poczwarka w motylka xddd Pozdrawiam lotn1k January♥M 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edis Posted June 23, 2018 Report Share Posted June 23, 2018 Myślę że na okres próbny można dać, zwłaszcza teraz jak brakuje adminow aktywny na serwerze czasem az za bardzo zglasza graczy January♥M 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
| Never | ☆DAD☆ Posted June 23, 2018 Report Share Posted June 23, 2018 Pomimo Twojego zachowania, które przez ostatni czas ucichło również nie sprawiałeś ostatnio żadnych problemów, postanowię dać Ci szansę, ale to okres próby na 2 tygodnie, jeśli nie będzie na Ciebie żadnych skarg że strony graczy jak i adminów to pomyślimy nad współpracą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
| Never | ☆DAD☆ Posted June 23, 2018 Report Share Posted June 23, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts