Falus Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 (edited) Nick: Falus Imię: Kamil Wiek: 17 Znajomość AMX (1-10): 6 Sprawny i działający mikrofon: Tak Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/FaluS/147.135.197.50:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chciałbym zostać administratorem, ponieważ rozumiem i ogarniam role takiej osoby na serwerze. Rozróżniam czy dany gracz umie grać, czy ma skilla, trochę farta czy jest odpalony i gra nieuczciwie. Rozumiem AMXX, może nie jestem fachowcem ale każdy z nas uczy się przez całe życie. Myślę, że nie będzie z tym problemu, ponieważ bardzo łatwo przyswajam nowe wiadomości Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Brak Staż w Counter-Strike 1.6: 5-6 lat Czy posiadałeś już admina?: Tak posiadałem W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Internet Edited June 19, 2018 by Falus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arabek c(: Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 Jestem na NIE... Spójrz na swoje gt przegrane minuty przez ostatni tydzień to: 122, 20, 34, 7, 27, 13, 121, 16..... Nie wiem jak chcesz pełni rolę admina na serwerze przez zaledwie 20 albo 7 minut xd Popraw swoje gt i to bardzo dopiero później złóż podanie. resztę masz jak najbardziej na plus, no może oprócz steam bo jednak dobrze by było aby był GT do poprawy i masz moje tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gozdan Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 ja bym poczekal tydzien czasu jesli poprawisz gt i forum to bd na tak jesli nie to bd tak jak teraz na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaxoli Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 (edited) Na chwilę obecną na Nie + Wiek + Amxx + Mikro + Miałeś Admina - GT - DO POPRAWKI OBOWIĄZKOWO ! W DZIEŃ MASZ 420 MINUT ALE TRZEBA BYĆ CODZIENNIE CHOCIAŻ 2-3 H - Steam " ale to można pobrać " - grasz jakieś 2 tygodnie nie znam Cię, więc daj się poznać bardziej - Posty posty, ogarnij forum Edited June 19, 2018 by Karolcia ;*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
THOR 1920 Posted June 19, 2018 Report Share Posted June 19, 2018 3 minuty temu, Karolcia ;*** napisał: Na chwilę obecną na Nie + Wiek + Amxx + Mikro + Miałeś Admina - GT - DO POPRAWKI OBOWIĄZKOWO ! W DZIEŃ MASZ 420 MINUT ALE TRZEBA BYĆ CODZIENNIE CHOCIAŻ 2-3 H - Steam " ale to można pobrać " - grasz jakieś 2 tygodnie nie znam Cię, więc daj się poznać bardziej - Posty posty, ogarnij forum Nic dodać nic ująć, prócz faktu że znajomość AMX czy Regulaminu wyjdzie podczas praktyki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eyzar. Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 Na nie. +wiek, +/-amx, +mikro -GT, jest słabe i ono zadecydowało o moim głosie pod Twoim podaniem. Nadrób gt - zdanie zmienię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VinnCiDa Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 NIE -gametrack -nie spełniasz wymagań -powód dla którego chciałbyś być adminem mnie nie przekonuje -na serwerze jakoś nie pokazujesz że ci zależy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iWeeD Posted June 20, 2018 Report Share Posted June 20, 2018 Raczej jestem na mocne nie, jak wyżej koledzy/koleżanki napisali... Panie z takim gt startujesz ? A posty to druga sprawa. to ze ładnie sformułowałeś powód dla którego chciałbyś zostać adminem to nic nie zmienia każdy pisze i tak to samo.. Panie admina się nie wygrywa w Lays czy w crunchips. Es Tut Mir Leid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted June 21, 2018 Report Share Posted June 21, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts