Norbert Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Imię: Norbert. Wiek: Jeszcze 16. Kontakt: TS3, steam, forum. Twój nick na TS3: Fr3sh. Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Z tego, co zauważyłem większość adminów ma co najmniej 18 lat, nie ma nikogo z "młodszej" administracji. Myślę, że łatwiej będzie mi się dogadać z młodszymi użytkownikami ts'a. Zresztą jestem Ciekaw jak poradzę sobie na tym stanowisku, ponieważ nigdy jeszcze nie byłem adminem ts'a. Ile czasu spędzasz na TS3: Jestem online zawsze, kiedy używam komputera myślę, że ok 10h w weekendy i 6/8 w dni szkolne :) Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie i nigdy nie byłem ;/ Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): Nie wiem jak się odnieść bez żadnej skali ale obstawiam mocne 5. Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Jako admin żadne, jako użytkownik myślę, że dość spore. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Naturalnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
| Never | ☆DAD☆ Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Na nie -pchasz się na rangi -adminów jest cały czas dużo na ts -wiek Harley Quinn and Cykachu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cykachu Posted June 17, 2018 Report Share Posted June 17, 2018 Jestem na tego samego zdania co @Never czyli na nie: -Potwierdzam pchasz się strasznie do rang... -wiek -brak doświadczenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dezz Posted June 21, 2018 Report Share Posted June 21, 2018 1. Minimalny wiek to 18 lat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dezz Posted June 21, 2018 Report Share Posted June 21, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts