Harley Quinn Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Nick: Harley Quinn Imię: Kacper Wiek: Aktualnie posiadam 17 lat. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Myślę, że nie jestem w stanie zbyt precyzyjnie określić ile, lecz w granicach 4-5 godzin. Opisz siebie: Na imię nadano mi Kacper, pochodzę z województwa pomorskiego dokładniej z Gdyni aktualnie uczę się w technikum mechanicznym. Interesuję się światem e-sportu lubię sobie pograć nie raz w piłkę, W wolnym czasie lubię wyjść gdzieś ze znajomymi lub posiedzieć w domu przed komputerem / telewizorem. Powierzone mi zadania zawsze próbuję wykonywać najlepiej jak mogę, ale jestem tylko człowiekiem i nie zawsze uda się wykonać coś perfekcyjnie. Jestem osobą konsekwentną, sprawiedliwą i rozgarniętą. Dlaczego akurat Ty?: Dlaczego ja ? Hmmm ... Jestem osobą, która szybko się uczy i zawsze próbuje poradzić sobie z przeszkodami, które napotyka każdy na swojej drodze. Zawsze traktuję wszystkich na tym samym poziomie, nie ma lepszych lub gorszych wszyscy są równi. Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Myślę, że forum jest dobrze zbudowane i raczej nie trzeba wprowadzać tutaj poprawek. Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Nie, nie miałem jeszcze okazji sprawować nigdy takiej funkcji. Kontakt: Dostać się do mnie możecie poprzez: Steam / Forum / FB. Frizuu , | Never | ☆DAD☆ , PaY and 1 other 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Nie spełniasz wymagań. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts