Jump to content

[Moderator] Harley Quinn

Harley Quinn
 Share

Recommended Posts

Nick: Harley Quinn

Imię: Kacper

Wiek: Aktualnie posiadam 17 lat. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Myślę, że nie jestem w stanie zbyt precyzyjnie określić ile, lecz w granicach 4-5 godzin.

Opisz siebie: Na imię nadano mi Kacper, pochodzę z województwa pomorskiego dokładniej z Gdyni aktualnie uczę się w technikum mechanicznym. Interesuję się światem e-sportu lubię sobie pograć nie raz w piłkę, W wolnym czasie lubię wyjść gdzieś ze znajomymi lub posiedzieć w domu przed komputerem / telewizorem. Powierzone mi zadania zawsze próbuję wykonywać najlepiej jak mogę, ale jestem tylko człowiekiem i nie zawsze uda się wykonać coś perfekcyjnie. Jestem osobą konsekwentną, sprawiedliwą i rozgarniętą.

Dlaczego akurat Ty?: Dlaczego ja ? Hmmm ... Jestem osobą, która szybko się uczy i zawsze próbuje poradzić sobie z przeszkodami, które napotyka każdy na swojej drodze. Zawsze traktuję wszystkich na tym samym poziomie, nie ma lepszych lub gorszych wszyscy są równi.

Co chcesz wprowadzić na forum, jeżeli otrzymasz moderatora?: Myślę, że forum jest dobrze zbudowane i raczej nie trzeba wprowadzać tutaj poprawek.

Czy pełniłeś już funkcję moderatora? (Opisz, jeżeli tak): Nie, nie miałem jeszcze okazji sprawować nigdy takiej funkcji.

Kontakt: Dostać się do mnie możecie poprzez: Steam / Forum / FB.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.