Lisolwir Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 (edited) Siemanko, dziś siedząc sobie na forum wpadłem na pomysł aby wymyślić jakiegoś nowego moda dla Zombie. Po długim czasie, zastanawiania się nad nazwą itd, itd... W końcu udało mi się coś wymyślić. A mianowicie był by to taki Zombie, który by miał długie zęby oraz był koloru zielonego miał by jakieś podarte ubrania/szaty, był by szybszy od ludzi i miał podwójny skok. Oczywiście humana ma na jednego strzała no bo jak by inaczej xD To tyle z mojej strony, mam nadzieję że wam się spodoba :) PS: Zapomniałem dodać nazwy Zębolec. Edited June 15, 2018 by Loocyfer .::KALU::. , Vakson and ^ Orange ^ 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::KALU::. Posted June 15, 2018 Report Share Posted June 15, 2018 (edited) Więc tak... Chciałbym być na TAK ale wiem ,że to nie wyjdzie bo : -temat diament modele i wgl mimo pozytywnych wypowiedzi jest nie ruszony oczywiście nie mam jakiegoś bólu du*y czy coś... -Jest klasa assassin więc no...(chodzi o to ,że twoja klasa jest bardzo podobna do tej) -Poza tym jedyne co napisałeś o nowym modzie to to ,że zombiak miałby być zielony ,szybszy niż ludzie i miał ich na strzała... -Nie napisałeś np. grawitacji ,ilość skoków ,hp ,czy cokolwiek (statystyki ,jakieś umiejętności) Ogólnie rzecz biorąc... Moim zdaniem nie jest to jakoś bardzo potrzebne ,ale jak się komuś chce robić ową postać i moda w amx'sie to model mogę zrobić i podesłać. to tyle z mojej strony. I miło ,że jeszcze ktoś chce coś nowego na serwerze :) . Pozdrawiam .::KALU::. Edited June 15, 2018 by .::KALU::. literówki Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlowJobQueen <3 Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Ogólnie to dobry pomysł żeby zrobic nowego moda, tylko że musiał byś wymyślic cos innego bo na te chwile ten zębolec za bardzo przypomina assassina. Pokombinuj troche wymyśl coś takiego żeby sie wyróżniał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts