LikeThis Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 (edited) •Twój Nick:Like~This •Nick gracza/admina na którego jest skarga/pochwała:`PuszeK | YungBoyz •Treść:Obraża mnie bez powodu ? •Dowody(w przypadku skargi): *** nie ogar killed L@lka Voodoo [KM] with a headshot from ak47 *** *[Gold Nova I]* DigiDongi : [H]eisenberg (RADIO): Fire in the hole! [Granat Oslepiajacy] (Admin) `PuszeK | YungBoyz : tylko virus nie pisal skargi pojebie :) Like~This (RADIO): Fire in the hole! [Granat Wybuchowy] *** 0101 killed DigiDongi with a headshot from ak47 *** (Admin) `PuszeK | YungBoyz : zj**ie Photo Kris (RADIO): Fire in the hole! [Granat Dymny] (Admin) `PuszeK | YungBoyz : czy ty kurwa jestes debilem Ps sam sie prosiles Edited June 13, 2018 by LikeThis Link to comment Share on other sites More sharing options...
`PuszeK | #YungBoyz Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 (edited) Chcę dowodów w postaci ssów. Edited June 13, 2018 by `PuszeK | #YungBoyz Link to comment Share on other sites More sharing options...
LikeThis Posted June 13, 2018 Author Report Share Posted June 13, 2018 9 minut temu, `PuszeK | #YungBoyz napisał: XDDD weeez człowieku nie ośmieszaj się, pokaż jak mi groziles lepiej, szkoda że ssow jednak nie zrobiłem, ale wiesz ja nie wale swoich na przypał dzieciaku, pierwszy sam zacząłeś po moim pytaniu czy sprawdzasz gracza, ale sam wiesz jak dobrze było, ja się mogę twoją skargą podetrzec bo oboje wiemy kto to sprowokowal grożąc mi że zrobi to samo co virusowi prawda misiu, czemu swoich tekstów nie pokazałeś, całego toku rozmowy jakiej odbylismy? Co? Właśnie, Szkoda mi Cie naprawdę heh ale no cóż zrobić, jesteś taki poszkodowany, szkoda tylko że groźby w csie nie są karalne 15 latku ? Napisałem że zrobię to samo co virus czyli napiszę skargę tak samo jak on to na mnie zrobił :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`PuszeK | #YungBoyz Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 (edited) Pokaż mi ssy. Edited June 13, 2018 by `PuszeK | #YungBoyz Link to comment Share on other sites More sharing options...
LikeThis Posted June 13, 2018 Author Report Share Posted June 13, 2018 10 minut temu, `PuszeK | #YungBoyz napisał: No a zacytuj wszystko od początku, to że ty mnie też obrazales, to że mi groziles bo spytałem Cie czy obczajasz gracza ? to nie napiszesz cwaniaku, po 1 każdy wie że jak wchodzę na serwer to lubię do innego admina coś napisać w takim stylu, nawet DSK o tym wie, po drugie moja obraza była po tym jak mi groziles utratą admina więc sory, bo się zapytałem czy sprawdzasz gracza? Bezsens. napisałem tak: Puszek:czy sprawdziłeś/sprawdzisz (nie wiem nie pamietam) 0101 Ja: czy ty kur@a nie rozróżniasz? i ty zacząłeś wyzywać ja ci odpisałem: patrz co teraz zrobie,to co virus mi zrobił i że stracisz admina bo to jest wystarczające Ps pokaż dowody jak cię "wyzywałem" Link to comment Share on other sites More sharing options...
`PuszeK | #YungBoyz Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 (edited) Było inaczej a ty zrobiłeś to samo co ja teraz, Mogłeś to sam napisać tak jak ja Teraz. Like This: Puszek Ty Kurwo. Nie masz wiarygodnych dowodów że tak było, słowa admina przeciw adminowi, i komu tu wierzyć jak nie ma dowodów? Ogólnie to na demku jest jak pisales zamknij jape do kogoś, oj bardzo byrzdko. Edited June 13, 2018 by `PuszeK | #YungBoyz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nie wiem Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 2 godziny temu, `PuszeK | #YungBoyz napisał: Nie masz wiarygodnych dowodów Skoro jest to sprawa Admin-Admin, to najlepszym rozwiązaniem jest tutaj sprawdzenie logów przez opiekuna serwera @DSK Wiem jaka atmosfera tam panowała i jak zwracali się do siebie admini, nie jest to nic nowego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoSia Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 (edited) Panowie wiecie co jest najlepsze?! Opiekun wyciągnie logi i wszystko będzie jasne. Aczkolwiek Puszku na Twoim miejscu bym przystopowała z tym "swoim zachowaniem". Często na serwerze zachowujesz się jak "cham i prostak". Nawet w komentarzach widać jaki masz szacunek do drugiej osoby (cóż chyba sam zobaczyłeś, że ostro pojechałeś i edytowałeś). Druga kwestia jeżeli administracja ma spory między sobą to przecież jest ukryty dział administratorów tam się biczujcie, a nie na oczach całego forum. Następna kwestia jeżeli Like składasz skargę To Twoim obowiązkiem jest dostarczenie dowodów w formie ss'ów bądź demka. Także możesz poprosić opiekuna jak wcześniej wspomniałam o logi, ale podaj czas. Pozdrawiam :) ZZ Edited June 14, 2018 by ZoSia V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 Zamykam do wyjaśnienia przez @DSK Link to comment Share on other sites More sharing options...
DSK Posted June 14, 2018 Report Share Posted June 14, 2018 (edited) @LikeThis wyßlij mi na PW w jakich godzinach byla ta obraza sprawdze w logach serwera. Edited June 14, 2018 by DSK LikeThis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DSK Posted June 16, 2018 Report Share Posted June 16, 2018 Skargę odrzucam brak jakich kolwiek dowodów typu ssy itp. `PuszeK | #YungBoyz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts