SDMG Posted June 12, 2018 Report Share Posted June 12, 2018 (edited) Nick osoby na którą jest skarga chyba : fLAMEzZz Opis sytuacji: wiec on robil pre firey i tak dalej i mial haxy a ja tylko zmienilem imie no rozumiem mize go obrazilem ale za imie nie mogl mi powiedzec zmien nick albo 7 dni ban a nie odrazu ban i nic SID/IP gracza oskarżonego:nie wiem sory Data zdarzenia: dzis Dowód [SS, DEMKO]httpto jest link ze dal mi bana na 7 dni ale naprawde://amxbans1s2k.gameclan.pl/surcebans/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:161834605&advType=steamid&Submit: Edited June 12, 2018 by SDMG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ophis Posted June 12, 2018 Report Share Posted June 12, 2018 brak dowodów= skarga niesłuszna. Przytoczę punkt z regulaminu: 4. Obraza Admina - 3h | 1 Dzień | 1 Tydzień Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ophis Posted June 12, 2018 Report Share Posted June 12, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts