Jeazzus Posted June 12, 2018 Report Share Posted June 12, 2018 Nick: xKubeNx Imię: Jakub Wiek: 17 i 2/3 Znajomość AMX (1-10): 9 Sprawny i działający mikrofon: Nie używam mikrofonu podczas gry Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/xKubeNx/91.224.117.247:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: ponieważ obecnie nagminnie łamany jest regulamin w godzinach porannych oraz wieczornych gdy admina nie ma, a nawet jak jest, do tego gracze nadużywający wulgaryzmów, obrażający się i nadużywający mikrofonu. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:967501 Staż w Counter-Strike 1.6: 4/5 lat Czy posiadałeś już admina?: tak W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Siedział grzecznie w historii impowered , Senbonzakura , Sysol and 1 other 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
r3cKK Posted June 12, 2018 Report Share Posted June 12, 2018 Nie Nie znam Cię w ogóle. Odkąd gram nigdy Cię nie widziałem tylko teraz od kilku dni. Nie używasz mikro - trochę lipa. Zbyt mało jeszcze jesteś na serwerze według mnie. Daj się trochę jeszcze poznać ? Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
insane. Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Ja również na razie jestem na nie, choćby ze względu na to, że na serwerze widziałem Cię wczoraj pierwszy raz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaczY Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Pograj jeszcze trochę z nami i wtedy złóż podanie, nie widywałem Cie na serwie. na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Sory Kubus. Dla mnie nie. Kultura, ktora kilkakrotnie zaprezentowales na serwerze w postaci tekstow "Ide sie wysrac" itp pozostawia wiele do zyczenia. Gt dla mnie zdecydowanie do poprawki. Gracze Cie nie kojarza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts