KrystianO^^ Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Twój nick na serwerze: KrystianO^^ Wiek:19 Mutacja głosu: Tak Czy miałeś styczność z amxmodmenu: Tak ( 5/10 ) Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Ponieważ jestem miłą, aktywną osobą staram się pomagać jak mogę. Zaobserwowałem mało adminów na serwerze nie zawsze admin jest o danej porze ( do złożenia podania namówili mnie Puszek i Ostry ). Tak mi się wydaje ze jestem zaufaną osobą byłem już adminem na sieci DSK z 2 lata jak dobrze pamiętam. Mam też swoje minusy lagi,klatki ale pracuje nad nimi. Mam nadzieje że dostane szanse Pozdrawiam. Posiadasz działający mikrofon: Aktualnie nie ( Ale mam zamiar kupić ) Kontakt (GG / Steam): Steam Steam ID: 0:0:39552328 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Zapoznałem się V1rus ✘ and `PuszeK | #YungBoyz 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V1rus ✘ Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Jestem na TAK dlaczego? + Wiek -/+ Mikro/Mutacja + Aktywność/Pomocny + Steam + GameTracker - https://www.gametracker.com/player/KrystianO^^/91.224.117.11:27130/ + Znajomość AMX'a. (Jak za mało to się poduczy) KrystianO^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`PuszeK | #YungBoyz Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Jaaak najbardziej tak, gracz ma godziny na serwie posty na forum, może czasem laguje ale jednym z często odwiedzających serwer i dość często graczem pomagający adminom, gracz dobrze służył wcześniej jako admin, jest bardzo zaufany pomocny, mikro może nie ma ale planuje kupić xd u mnie masz wszystko na tak nie mam zastrzeżeń KrystianO^^ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0sTrY Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Jestem na TAK co tu dużo mówić. + Aktywny + Steam + Pomocny + GT jak @V1rʊs™ wyżej podesłał. Jest w porządku. + Brakuje Adminów. - Mikro na minus, ale jak wyżej wspomniał @KrystianO^^ kupuje. - Ostatnio dużo się podziało i są braki w Administracji. Ola,the best - odpadli nie ma nawet 10 adminów, z Virusem - sprawa się toczy. V1rus ✘ and KrystianO^^ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DSK Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts