Falus Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 (edited) Nick: Falus Imię: Kamil Wiek: 17 lat (18 za pół miesiąca) Znajomość AMX (1-10): 6 Sprawny i działający mikrofon: Tak Link do swojego GameTracker'a: Nie mam pojęcia dlaczego mojego GT nie ma w bazie. Gdy wbiłem na serwer chciałem zobaczyć swoje gt to nie wyszukiwało mojego nicku Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chciałbym zostać administratorem, ponieważ ogarniam role admina, umiem rozróżnić czy dana osoba gra odpalona czy posiada skilla. I co najważniejsze nie mam zamiaru rozstawać się z tą serwerownią ! Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie posiadam Staż w Counter-Strike 1.6: 5-6 lat Czy posiadałeś już admina?: Tak W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Poprzez internety Edited June 10, 2018 by Falus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gozdan Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 -gt -steam -posty na nie ogarnij to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Tu masz swoje gt:https://www.gametracker.com/player/FaluS/147.135.197.50:27015/ Nie spełniasz wymagań odrzucam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts