VinnCiDa Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 (edited) Nick: VinnCiDaa Imię: Piotr Wiek: 17 Znajomość AMX (1-10):8/10 Sprawny i działający mikrofon: TAK Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/VinnCiDaa/147.135.197.50:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Gdyż zauważyłem że jest mało adminów i często gdy gram ktoś łamie regulamin i gdy zwróci mu się uwagę odnosi się: Mogę bo nie ma admina. Chciałbym zostać jednym z ekpiy forum ;) Pozdrawiam. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie posiadam ale w razie pilnej potrzeby zakupię.. Staż w Counter-Strike 1.6: 5 lat Czy posiadałeś już admina?: Tak ( W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Poprzez csseti :) Edited June 10, 2018 by VinnCiDa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psycho t Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Jestem na tak ponieważ widzę że vinnci często jest na servie ,ogarnia ,posiada kulturke osobistą oraz nie łamie regulaminu VinnCiDa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrubY_d-_-b Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Ja Jestem na Tak Mikro + Gt+ Amx + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Falus Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Jestem na Tak Aktywny Często gra GT Wiek Mikro Amx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arabek c(: Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Niech i będzie... Masz moje błogosławieństwo +Amx +GT +Ogarnięty Link to comment Share on other sites More sharing options...
YABADABADOOO Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Jestem na Tak Od ostatniego podania widać, że się stara o tego admina, min. +Poprawił kulturę osobistą +Często zwraca uwagę gdy jakiś gracz coś zrobi lub powie wbrew regulaminowi +Nie wyzywa +Pomaga innym jak jest jakieś pytanie typu: "Jak wybrać klasę?" lub "Jak wystawić perk?" Powodzenia! VinnCiDa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
THOR 1920 Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Popieram Kandydaturę tego Pana Po prostu, dużo gra i jest pomocny, a ocenianie AMX na podstawie tego że tak się sam ocenił, to troszkę chybione - wyjdzie w praniu ile potrafi Powodzenia i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
iWeeD Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Było trochę dziwnych sytuacji z tym panem ale niech będzie. Zobaczymy na co go stać. +gt *mikro + gra czesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Przyjęty. Zgłoś się do mnie po admina i po range w dziale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts