RAUL #BOT Posted June 9, 2018 Report Share Posted June 9, 2018 Imię:Dawid Nick z gry:RAUL Wiek:15 ( 16 rocznikowo) Czy byłeś adminem na innych serwerach:nie SteamID:STEAM_1:1:243040370 Link do twojego profilu na GT z danego serwera:https://www.gametracker.com/player/raul/137.74.1.201:27195/ Znajomość SM x/10:5 Zapoznałeś się z regulaminem serwera (TAK/NIE):tak Dlaczego chcesz dostać admina:Chciałbym dostać admina ponieważ mało jest adminów jak ja gram albo jakis wejdzie na jakis czas.Jestem bardzo aktywnym graczem widac mnie na serwerze.Poprawiłem swoje zachowanie o tyle ile mogłem i znów chciałbym spróbować złozyć podanie o admina ktore ostatni raz złozyłem z 2tyg temu jak nie więcej trzeba zacząć mutować dzieci i osoby ktore puszczaja muzyke.Chciałbym pomóc administracji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
| Never | ☆DAD☆ Posted June 9, 2018 Report Share Posted June 9, 2018 Przyda się nowa osoba w grmie adminów, która dużo czasu spędza na serwerze Po rangę zgłoś się w odpowiednim dziale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
| Never | ☆DAD☆ Posted June 9, 2018 Report Share Posted June 9, 2018 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts