Jump to content

Skarga na Admina An

FazaHead™
 Share

Recommended Posts

Twój nick: FazaHead™

Nick gracza/admina na którego składasz skargę: An

Opis sytuacji:

Więc tak, grałem na owym serwerze, ziomek zwalił rundę, ponieważ nie za plantował paki i biegał po mapce cały czas, aż skończył się czas rundy i przegraliśmy ową rudne, a ja na to odparłem że jakby był Admin, to by coś z tym zrobił i dodałem jeszcze, że jak skończy się im wódka, to przyjdą admini i za to dostałem bana na 1 dzień.

Prosiłbym bardzo żeby mój ban został zmieniony na 3 godziny, wydaje mi się że ban na 1 dzień powinien być, jakbym wyzywał owego Admina - Rodzinę, to co powiedziałem było szczere, a jak ktoś nie lubi szczerości, to już nie moja wina,

Pozdrawiam i życzę miłego weekendu.,

IP/SID gracza (status w konsole): STEAM_1:1:1916945

Data i czas zdarzenia: 9.06.2018 rok, Czas: 15:15.,

Dowód (ss/demko):

http://amxbans1s2k.gameclan.pl/surcebans/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:1916945&advType=steamid&Submit

By FazaHead™

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Nie admin to nie maszyna to też czlowiek co do wódka napił bym się ponieważ JESTEM człowiekiem.

zapomniałeś też dodać ze przeklinałeś pomimo moich ostrzeżeń co rude wyzywałeś kogoś kto padł, A i też zapomniałeś dopisać że wyzywałeś adminów. 

zamiast jednego dnia na 2 dni mogłem Ci dać żeby Ci do tej małej główki troszkę szacunku dla Adminów którzy są ludźmi i do graczy którzy też są ludźmi .

1 minutę temu, VexuAn napisał:

zapomniałeś też dodać ze przeklinałeś pomimo moich ostrzeżeń co rude wyzywałeś kogoś kto padł.

Było 1 ostrzeżenie,

Przeklinałem jak ktoś mnie zabił, jak to robi cały serwer praktycznie,

Nie wyzywałem jak ktoś padł, tylko jak ja padłem jak napisałem wyżej.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.