M!s!u <3 Posted June 8, 2018 Report Share Posted June 8, 2018 Nick: M!s!u <3 Wiek:16 Mutacja: tak Mikro: posiadam :D Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/147.135.197.131:27015/top_players/?query=M!s!u+<3 Znajomość amxx (0-10): 6,5 Steam / Nonsteam: Non Steam Dlaczego Ty? Ponieważ chciałbym zapanować nad Czitami Gram po 6/8 godzin na serwie to wiem co się dzieje , podczas braku admina na serwie. Czy spełniasz wymagania i znasz regulamin serwera? Tak Myślę że dacie mi szansę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harley Quinn Posted June 8, 2018 Report Share Posted June 8, 2018 Na nie. - Grasz w kratkę - Podczas mojej gry mało kiedy widac cie na serwerze. - 6/8 h dziennie ? Jakos na gt tego nie widac - Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wyindywidualizowany Gość Posted June 9, 2018 Report Share Posted June 9, 2018 Sory ale narazie nie GT Stream Klamiesz w podaniu Podanie nie przekonujące Pograj z 1-2 tygodnie i złóż podanie i będę na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
[...] Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Jak widzisz ludzie cię nie znają bo mało grasz pojawiaj się częściej na serwerze a nie w kratkę i daj się im poznać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[...] Posted June 11, 2018 Report Share Posted June 11, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts