Jump to content

[Male] Maseczka

ScreamMyName
 Share

Recommended Posts

Witam. Chciałbym poruszyć temat maseczek, jaką dzielicie opinię na ten temat u płci męskiej? Jesteście zdania typu "padał" czy raczej to normalne, że facet o siebie dba. Moim zdaniem druga opcja ale zdania zapewne będą podzielone. Znajdą się chetni do dyskusji? Tylko proszę uzasadniać swoje wypowiedzi. 

Dbanie o siebie. Jak mamy to interpretować? Czy używanie przez faceta maseczek, podkładów i innych kosmetyków przeznaczonych dla kobiet, ludzi zawodowo występujących w TV jest normalne? Według mnie, normalnym jest, że mężczyzna dba o swój wygląd i higienę, ale nie do przesady. Sam używam tylko kilku kosmetyków i w większości są one przeznaczone do stosowania po goleniu. ale za nic w świecie nie użyłbym podkładu, maseczki na dzień/noc, usuwającej zmarszczki, wygładzającej, tuszującej niedoskonałości i zaczerwienienia itp. Niestety świat idzie do przodu, a ja za nim nie nadążam i w sumie nawet nie chcę. Nie pochwalam tego, ale też nie potępiam, poprostu każdy robi ze swoim ciałem co mu się podoba i nic mi do tego :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.