Jump to content

POADNIE NA ADMINA GLOBI :)

GLOBI
 Share

Recommended Posts

Nick z gry: globi

Imię: Mariusz

Twoje STEAM_ID: Brak / wrazie potrzeby moge zakupic 

link do Gametracker: https://www.gametracker.com/player/globi/147.135.197.50:27015/

Dlaczego akurat Ty ??:  Ponieważ każdy zasługuje na szanse.Warunki spełniam,znam się na adminowaniu,gram tu duzo godzin .Na serwerze są mili ludzie,którzy zapewne mnie już poznali dobrze dogaduje sie z graczami  ;).

Skąd wiesz o naszym serwie?: znalazlem  i znajomy polecil 

Posiadasz mikrofon?: tak 

Miałeś mutacje głosu?: tak 

Znajomość AMXX: 8/10

ile dziennie grasz w cs : 6-12h 

Coś o sobie:Pochodzę z Grudziądza ,województwo Kujawsko Pomorskie.Aktualnie pracuje ,  a po pracy wchodze na cs'a

Miałeś / masz admina na innym serwerze:Tak

Edited by GLOBI

Obiecałem, że się wypowiem, tak też czynię.

+amx, 

+GT, 

+mikro

Ale jest jedno ale.... Posty, posty, posty. Wygląda to, jakby konto było czysto pod podanie... Ale daję Ci szansę, tylko nadrób posty. 

landscape-1471874743-giphy-15.gif.8300c76f8f836bb3a4cd5190a4887ae1.gif

Jestem na Nie

-Nie wiem co to za wzór tego podania ale się nie zastosowałeś do poprawnego wzoru

-Jesteś zbyt nerwowy np. (zgłaszasz kogoś, że niby ma cheaty i po paru sekundach piszesz na u@ "BANUJ GO" po czym się okazuje, że nic nie ma)

-Posty na forum to jakaś masakra

-W tym "niby" wzorze pisze Steam ID... a ty piszesz, że nie posiadasz XD Każdy ma Steam ID ale nie każdy Steama. Jest różnica nie?

Twoje podanie zostało odrzucone!

Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.