GLOBI Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 (edited) Nick z gry: globi Imię: Mariusz Wiek: 27 lat Twoje STEAM_ID: Brak / wrazie potrzeby moge zakupic link do Gametracker: https://www.gametracker.com/player/globi/147.135.197.50:27015/ Dlaczego akurat Ty ??: Ponieważ każdy zasługuje na szanse.Warunki spełniam,znam się na adminowaniu,gram tu duzo godzin .Na serwerze są mili ludzie,którzy zapewne mnie już poznali dobrze dogaduje sie z graczami . Skąd wiesz o naszym serwie?: znalazlem i znajomy polecil Posiadasz mikrofon?: tak Miałeś mutacje głosu?: tak Znajomość AMXX: 8/10 ile dziennie grasz w cs : 6-12h Coś o sobie:Pochodzę z Grudziądza ,województwo Kujawsko Pomorskie.Aktualnie pracuje , a po pracy wchodze na cs'a Miałeś / masz admina na innym serwerze:Tak Edited June 7, 2018 by GLOBI Link to comment Share on other sites More sharing options...
iWeeD Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 (edited) Jak napisałeś. Gracze zdążyli Cię poznać. Ode mnie masz tak. + amx + wiek + kultura Edited June 7, 2018 by iWeeD Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrubY_d-_-b Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Pewnie ze Tak Gt mega na + Amx tez na + Zachowanie tez masz bardzo na + Normalne mikro tez + Powodzenia ? Pzdr Buziol ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eyzar. Posted June 7, 2018 Report Share Posted June 7, 2018 Obiecałem, że się wypowiem, tak też czynię. +amx, +GT, +mikro Ale jest jedno ale.... Posty, posty, posty. Wygląda to, jakby konto było czysto pod podanie... Ale daję Ci szansę, tylko nadrób posty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
¤ø Ļέģέήȡžίķ ø¤ Posted June 8, 2018 Report Share Posted June 8, 2018 Jestem Na Tak amx + wiek+ gt + ogarnięty micro + w porządku chłopak i też by się sprawdził w roli admina Powodzenia Mordko Link to comment Share on other sites More sharing options...
VinnCiDa Posted June 8, 2018 Report Share Posted June 8, 2018 +ogarniety +gametrack +wiek +mikro ALE JEST JEDEN WIELKI MINUS! Nie spełniasz wymagań.. Jeśli czytałeś wymagania pisało : Minimum 20 postów na forum.. Jestem na TAK ale przez te posty to nwm jak będzie. Trzymam kciuki :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3Di Posted June 8, 2018 Report Share Posted June 8, 2018 Pewnie ze na tak :D -amx -mial admina -mikro -pomocny -ogarnięty Jedyny minus to te posty, postaraj sie nadrobic je jak najszybciej i bedzie git, powodzenia :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gozdan Posted June 8, 2018 Report Share Posted June 8, 2018 na tak +amx +mikro +gt +mial adma -ogarnij posty na forum jak najszybciej powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeus446 Posted June 8, 2018 Report Share Posted June 8, 2018 Na tak . +gt +amx +wiek +doswiadczenie +mikro (uzywasz go z glowa ++) Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::MajsterxD::. Posted June 8, 2018 Report Share Posted June 8, 2018 tAAAAAAAAAAAAA +Wiek +Mikro +mutacja +gt +doświadczenie ++++ Nie gra przyczaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arabek c(: Posted June 9, 2018 Report Share Posted June 9, 2018 Wielkie Tak! +wiek +++++GT +Mikro +Doświadzenie Dziwne, że dopiero teraz składasz :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
YABADABADOOO Posted June 9, 2018 Report Share Posted June 9, 2018 Jestem na Nie -Nie wiem co to za wzór tego podania ale się nie zastosowałeś do poprawnego wzoru -Jesteś zbyt nerwowy np. (zgłaszasz kogoś, że niby ma cheaty i po paru sekundach piszesz na u@ "BANUJ GO" po czym się okazuje, że nic nie ma) -Posty na forum to jakaś masakra -W tym "niby" wzorze pisze Steam ID... a ty piszesz, że nie posiadasz XD Każdy ma Steam ID ale nie każdy Steama. Jest różnica nie? THOR 1920 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Na ten moment podanie odrzucone. Czekałem pare dni a ty nadal nie robisz nic aby spelniać wszystkie wymagania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted June 13, 2018 Report Share Posted June 13, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts