Hili Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Nick: Hili Imię: Patryk Wiek: 19 Znajomość AMX (1-10): 7 Sprawny i działający mikrofon: Tak Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Hili/91.224.117.247:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chciałbym zostać adminem, aby inni osobnicy na serwerze nie łamały regulaminu ( Cele mapy, rasz, mikro, wyzwiska itp.) No i oczywiście sprawdzanie podejrzanych osobników którzy posiadają cheat'y. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Tak posiadam ale niestety nie mam na nim cs 1.6 tylko GO. Hili1411 Staż w Counter-Strike 1.6: 9 lat z przerwami. Czy posiadałeś już admina?: Tak posiadałem już parę razy. W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Na serwer trafiłem podajże z wiaderka. :) Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania, dziękuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BdG Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 -Konto pod podanie JESTEM NA NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hili Posted June 5, 2018 Author Report Share Posted June 5, 2018 Nie wiem czy jest możliwość pisania pod swoim podaniem ale, gdybym konto robił pod podanie to bym założył go dzisiaj, a nie będę nabijał niezbędnych postów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaczY Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Wypowiadasz sie pod swoim podaniem, 2 posty. 0 pojęcia o zasadach panujących tutaj widocznie. w grze też średnio Cie kojarze. Brak steama. na NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Pisałam, że wymogiem koniecznym do posiadania admina jest STEAM. Podanie niestety odrzucam, z jakiego powodu? Wypowiadasz się w swoim podaniu (okej mogłeś tego nie wiedzieć, ale jak już składasz podanie to warto by zapoznać się z WYMAGANIAMI, KTÓRE SĄ NIEZBĘDNE.) Musisz mieć nadrobione forum - ja to rozumiem, że nie chcesz pisać zbędnych postów, ale admin to nie tylko serwer. Forum też jest brane pod uwagę. GT nie jest najgorsze, widuje Cie na serwerze, nawet się odzywasz, no ale wymogi wymogami i nie ma żadnej taryfy ulgowej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts