Jump to content

Skarga Sysol

AmareAmare
 Share

Recommended Posts

Twój nick: TomA
Nick admina na którego składasz skargę: Sysol
Dokładny czas zdarzenia: 05.06.18 7:45
IP / STEA_ID gracza (cała linijka z amx_ip): Nie posiadam - Ban
Opis sytuacji: Otóż, wróciłem sobie z pracy po całej nocy i zasiadłem przed snem do gry. Dlaczego składam skargę? 
WW admin ma gdzieś to, co jest zamieszczane na forum i dalej czyni swoje widzimisie. Wyrzucił mnie z serwera,
podczas gdy serwer był prawie pusty (zapewne dla bonusu po mapie). Wkurzył mnie swoim śmiesznym powodem i pod wpływem
emocji poszło ode mnie wiele niecenzuralnych słów. Dostałem bana na 30 minut z powodem "ogarnij się" lecz nie o tym mowa.

Wnoszę o ogarnięcie każdego z adminów i degradacje za nieczytanie forum.

XJ7yOSP.png

Dowód (rozpisane demko/ss): http://498657.hltv3.pukawka.pl/hltv-1806050730-de_dust2x2-1528176600-1528177800.zip

Edited by AmareAmare

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Dostałeś kicka za siedzenie na spekcie , nie interesuje mnie to czy nabijasz gt czy coś , zdarza ci się to dosyć często . A co właśnie do gt potrafisz wypominać innym  jaki to masz gt . Nie mam nic do tego ale to siedzenie na spekcie przyczynia się do tego . I jaki bonus XD  ? mi nie zależy na jakimś bonusie. A co do bana to słuszny, zacząłeś unosić głos więc wiadomo było jak

to się skończy.

7 minut temu, Sysol napisał:

Dostałeś kicka za siedzenie na spekcie , nie interesuje mnie to czy nabijasz gt czy coś , zdarza ci się to dosyć często . A co właśnie do gt potrafisz wypominać innym  jaki to masz gt . Nie mam nic do tego ale to siedzenie na spekcie przyczynia się do tego . I jaki bonus XD  ? mi nie zależy na jakimś bonusie. A co do bana to słuszny, zacząłeś unosić głos więc wiadomo było jak

to się skończy.

Nie obchodzi Ciebie to, co napisał Opiekun serwera? Nabijanie GT? Nie rób sobie jaj człowieku
Pierwszy i ostatni raz daje dwa obrazki, które mówią wiele, skoro skierowanie bezpośrednie do tematu Ciebie nawet nie uchyla do bycia winnym w tej sytuacji

Mój Czas gry:
player_time.php?nameb64=dG9tQQ==&host=19
Moje Score:
player_score.php?nameb64=dG9tQQ==&host=1

Twój Czas Gry:
player_time.php?nameb64=U3lzb2w=&host=19

Twoje Score
player_score.php?nameb64=U3lzb2w=&host=1

Nie porównuj więcej Naszych statystyk w czasie gry jak i uzyskiwania score i nabijania gt.

Pozdrawiam i czekam na wypowiedź @Thomas, bo to się powoli robi śmieszne. 

Edited by AmareAmare

Nie ma takiego czegoś jak nabijanie sobie gt u normalnego gracza.

U adminów jest i jest dlatego też score.

Nie dajecie kicków jeżeli nie blokują slota, chyba że typ afczy na respie.

Na serwerze jest anty afk jeżeli ktoś siedzi na spec i nic nie robi to go kickuje(nawet adminów)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.