AmareAmare Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 (edited) Twój nick: TomA Nick admina na którego składasz skargę: Sysol Dokładny czas zdarzenia: 05.06.18 7:45 IP / STEA_ID gracza (cała linijka z amx_ip): Nie posiadam - Ban Opis sytuacji: Otóż, wróciłem sobie z pracy po całej nocy i zasiadłem przed snem do gry. Dlaczego składam skargę? WW admin ma gdzieś to, co jest zamieszczane na forum i dalej czyni swoje widzimisie. Wyrzucił mnie z serwera, podczas gdy serwer był prawie pusty (zapewne dla bonusu po mapie). Wkurzył mnie swoim śmiesznym powodem i pod wpływem emocji poszło ode mnie wiele niecenzuralnych słów. Dostałem bana na 30 minut z powodem "ogarnij się" lecz nie o tym mowa. Wnoszę o ogarnięcie każdego z adminów i degradacje za nieczytanie forum. Dowód (rozpisane demko/ss): http://498657.hltv3.pukawka.pl/hltv-1806050730-de_dust2x2-1528176600-1528177800.zip Edited June 5, 2018 by AmareAmare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sysol Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Dostałeś kicka za siedzenie na spekcie , nie interesuje mnie to czy nabijasz gt czy coś , zdarza ci się to dosyć często . A co właśnie do gt potrafisz wypominać innym jaki to masz gt . Nie mam nic do tego ale to siedzenie na spekcie przyczynia się do tego . I jaki bonus XD ? mi nie zależy na jakimś bonusie. A co do bana to słuszny, zacząłeś unosić głos więc wiadomo było jak to się skończy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmareAmare Posted June 5, 2018 Author Report Share Posted June 5, 2018 (edited) 7 minut temu, Sysol napisał: Dostałeś kicka za siedzenie na spekcie , nie interesuje mnie to czy nabijasz gt czy coś , zdarza ci się to dosyć często . A co właśnie do gt potrafisz wypominać innym jaki to masz gt . Nie mam nic do tego ale to siedzenie na spekcie przyczynia się do tego . I jaki bonus XD ? mi nie zależy na jakimś bonusie. A co do bana to słuszny, zacząłeś unosić głos więc wiadomo było jak to się skończy. Nie obchodzi Ciebie to, co napisał Opiekun serwera? Nabijanie GT? Nie rób sobie jaj człowieku Pierwszy i ostatni raz daje dwa obrazki, które mówią wiele, skoro skierowanie bezpośrednie do tematu Ciebie nawet nie uchyla do bycia winnym w tej sytuacji Mój Czas gry: Moje Score: Twój Czas Gry: Twoje Score Nie porównuj więcej Naszych statystyk w czasie gry jak i uzyskiwania score i nabijania gt. Pozdrawiam i czekam na wypowiedź @Thomas, bo to się powoli robi śmieszne. Edited June 5, 2018 by AmareAmare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Nie ma takiego czegoś jak nabijanie sobie gt u normalnego gracza. U adminów jest i jest dlatego też score. Nie dajecie kicków jeżeli nie blokują slota, chyba że typ afczy na respie. Na serwerze jest anty afk jeżeli ktoś siedzi na spec i nic nie robi to go kickuje(nawet adminów) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts