Seba^^ Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Twój nick: uK//DanTe Nick gracza/admina: Czosneks Czas zdarzenia: 22;50 Ip i steam id gracza/administratora:----- Opis sytuacji: Podczas uciekania powyżej wymieniony administrator używał slapowania do ucieczki. Admin CzosnekS uderzyl CzosnekS zadajac 0 obrazen Admin CzosnekS uderzyl CzosnekS zadajac 0 obrazen Admin CzosnekS uderzyl CzosnekS zadajac 0 obrazen Admin CzosnekS uderzyl CzosnekS zadajac 0 obrazen Admin CzosnekS uderzyl CzosnekS zadajac 0 obrazen *Miki* connected Admin CzosnekS uderzyl CzosnekS zadajac 0 obrazen *Miki* is joining the Counter-Terrorist force Admin CzosnekS uderzyl CzosnekS zadajac 0 obrazen Admin CzosnekS uderzyl CzosnekS zadajac 0 obrazen Admin CzosnekS uderzyl CzosnekS zadajac 0 obrazen Admin CzosnekS uderzyl CzosnekS zadajac 0 obrazen Admin CzosnekS uderzyl CzosnekS zadajac 0 obrazen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harley Quinn Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 (edited) @Seba^^ Zmień treść tematu na taką jak ja niżej bo inaczej skarga napisana przez ciebie zostanie odrzucona z powodu braku dowodów, mam nadzieję że pomogłem . Twój nick: uK//DanTe Nick gracza/admina: Czosneks Czas zdarzenia: 22;50 Ip i steam id gracza/administratora: STEAM_0:1:155478354 Opis sytuacji: Podczas uciekania powyżej wymieniony administrator używał slapowania do ucieczki. Dowód (demko/ss): http://d1.hltv.org.pl/srv49950/HLTV-1806042227-zm_csdevils.dem.zip 26:20 - Wszystko widać . Edited June 4, 2018 by 3palcewkacprze Marszałek and Seba^^ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzosnekS Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 DanTe ja wiem ze ty napisales to bo cie slapnąłem gdy byl nemek i wtedy miales do mnie jakies wąty o to ze ci nie dalem ostrzezenia a spamowal nim Vakson wiec musiales napisac o czymś ale przechodzac do mojej skargi to tak bylo malo osob gracz sie zaklinąwał i chcialem mu pomóc wyjsc bo napisal mi potem sie jednak troche pobawilem ale bylo malo osob i myslalem ze to nikomu nie przeszkadza skoro nikt wtedy nie narzekal lecz widze ze sie mylilem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vakson Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Dobra ja też się wypowiem bo grałem wczoraj z Czosnkiem.Więc tak kampiłeś na nemku,a spamowałem z 10-15 razy nawet "Na tym modzie nie kampimy!",więc po chwili dałem ci bana,więc nie wiem o co chodzi,a co do Czosnka pomagał graczowi wyjść bo się zaklinował.Admin CzosnekS myślał że to komu nie przeszkadza zrobił błąd,ale nigdy już tego nie zrobi mam nadzieje bo człowiek się uczy na błedach niż nie tak.? Pozdrawiam Vakson :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzosnekS Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Chciałbym przeprosić więc tak to się zgadza podbilem siebie ale to było dla beki myślałem że nikomu to nie przeszkadza ale jednak nie powinienem tak robić i wiem ze zrobiłem błąd Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlowJobQueen <3 Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 To ja też wyraże swoje zdanie. CzosnekS zazwyczaj tak nie robi wiec nie musiałeś od razu skargi pisać. Wtedy zrobił to akurat typowo dla żartów nie było w tym nic złego i, i tak go przecież zabili po chwili wiec dużo mu to nie dało. Wiekszość adminów na początku sie tym troche bawi ja też sie tym bawiłam jak zostałam adminką i jakoś nikomu nie przeszkadzało. Wiec wyluzuj troche bo to tylko gra Link to comment Share on other sites More sharing options...
^ Orange ^ Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Wtrace się 1 . Administrator ma przestrzegać regulaminu 2. Administrator powinien dawać przykład graczom 3. Administrator nie służy do zabawy ! Ani do wywyższania się ! 4 . Gdyby gracz coś przeskrobal , np: obraził Administratora i jak to czosnek pisze (dla beki) to i tak by bana wyrwał za obrazę :3 , bo przecież tego dla beki nie można robić , tzn co gracz może dla beki zrobić , jak zaraz otrzymuje kare :3 , takze więc bądźmy równi , i każdemu wymierzajmy takie same kary 3 godziny temu, BlowJobQueen napisał: To ja też wyraże swoje zdanie. CzosnekS zazwyczaj tak nie robi wiec nie musiałeś od razu skargi pisać. Wtedy zrobił to akurat typowo dla żartów nie było w tym nic złego i, i tak Co ty wgl piszesz ? ? Zazwyczaj tak nie robi ? Czyli jednak zdarza mu się , siebie slapowac , nadużywanie Administratora ? Zrobił to dla żartów ? Co ty piszesz ? Nie ma czegoś takiego jak dla żartów ! Regulamin to regulamin ! I każdy go musi przestrzegać !!!! A w 1 kolejności "Administrator" Ps. Administrator nie jest do zabawy , ani do tego aby się bawić w slapowanie ! Na Cod'zie za slapowanie siebie i innych graczy bez przyczyny , 3-4 Administratorów straciło posady a gracz złożył skargę , bo ma do tego jak najbardziej prawo ! Jest osobą która gra na tym serwerze i akurat tej osobie to przeszkadza ! Więc BlowjobQueen ty wyluzuj , a jeżeli nie znasz regulaminu , to radzę się z nim zapoznać ! I tak bez spiny to , nie robię nikomu na złość , ale nie lubię jak wszyscy siadają na 1 gracza , bo złożył słuszna skargę a potem cierpi na serwerze , bo komuś się nie spodobała skarga . 9 godzin temu, CzosnekS napisał: potem sie jednak troche pobawilem ale bylo malo osob i myslalem ze to nikomu nie przeszkadza skoro nikt wtedy nie narzekal lecz widze ze sie mylilem Nie ważne czy było mało osób , czy było dużo , nie powinieneś tego pokazywać , ani używać , zrozumiane by było gdybyś , przez przypadek pomylił przyciski , bo strasznie często się zdarza taki przypadek , że numerki z graczami przeskakują :3 skoro nikt nie narzekał , hmm nikt narzekać nie będzie na serwerze , ale zrobi to na forum xd nie możesz tak patrzeć , że jeżeli nie narzeka to lecimy palcem 500 razy slap czosnek xdddd ? Ps. Życzę wam miłej gry na "Zombie Modzie" i żyjcie w zgodzie , długo i szczęśliwie ??? Wtrace się 1 . Administrator ma przestrzegać regulaminu 2. Administrator powinien dawać przykład graczom 3. Administrator nie służy do zabawy ! Ani do wywyższania się ! 4 . Gdyby gracz coś przeskrobal , np: obraził Administratora i jak to czosnek pisze (dla beki) to i tak by bana wyrwał za obrazę :3 , bo przecież tego dla beki nie można robić , tzn co gracz może dla beki zrobić , jak zaraz otrzymuje kare :3 , takze więc bądźmy równi , i każdemu wymierzajmy takie same kary 4 godziny temu, BlowJobQueen napisał: To ja też wyraże swoje zdanie. CzosnekS zazwyczaj tak nie robi wiec nie musiałeś od razu skargi pisać. Wtedy zrobił to akurat typowo dla żartów nie było w tym nic złego i, i tak Co ty wgl piszesz ? ? Zazwyczaj tak nie robi ? Czyli jednak zdarza mu się , siebie slapowac , nadużywanie Administratora ? Zrobił to dla żartów ? Co ty piszesz ? Nie ma czegoś takiego jak dla żartów ! Regulamin to regulamin ! I każdy go musi przestrzegać !!!! A w 1 kolejności "Administrator" Ps. Administrator nie jest do zabawy , ani do tego aby się bawić w slapowanie ! Na Cod'zie za slapowanie siebie i innych graczy bez przyczyny , 3-4 Administratorów straciło posady a gracz złożył skargę , bo ma do tego jak najbardziej prawo ! Jest osobą która gra na tym serwerze i akurat tej osobie to przeszkadza ! Więc BlowjobQueen ty wyluzuj , a jeżeli nie znasz regulaminu , to radzę się z nim zapoznać ! I tak bez spiny to , nie robię nikomu na złość , ale nie lubię jak wszyscy siadają na 1 gracza , bo złożył słuszna skargę a potem cierpi na serwerze , bo komuś się nie spodobała skarga . 9 godzin temu, CzosnekS napisał: potem sie jednak troche pobawilem ale bylo malo osob i myslalem ze to nikomu nie przeszkadza skoro nikt wtedy nie narzekal lecz widze ze sie mylilem Nie ważne czy było mało osób , czy było dużo , nie powinieneś tego pokazywać , ani używać , zrozumiane by było gdybyś , przez przypadek pomylił przyciski , bo strasznie często się zdarza taki przypadek , że numerki z graczami przeskakują :3 skoro nikt nie narzekał , hmm nikt narzekać nie będzie na serwerze , ale zrobi to na forum xd nie możesz tak patrzeć , że jeżeli nie narzeka to lecimy palcem 500 razy slap czosnek xdddd ? Ps. Życzę wam miłej gry na "Zombie Modzie" i żyjcie w zgodzie , długo i szczęśliwie ??? i nie spinsjcie się o to co napisałem xdd ,??? kocham was wariaty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seba^^ Posted June 6, 2018 Author Report Share Posted June 6, 2018 Dodałem nowy temat z dowodami proszę o usunięcie tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzosnekS Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 To dobry jestes jednak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted June 6, 2018 Report Share Posted June 6, 2018 Zamykam ten spam. @Thomas @G Shock do wyjaśnienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Już został zdegradowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted June 10, 2018 Report Share Posted June 10, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts