THOR 1920 Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Twój nick:THOR 19R20 Nick osoby której chcesz napisać pochwałę: *Wolf* Powód:Fakt faktem - znam tego admina już dosyć długo i możliwe że jestem mało obiektywny, jednak dzisiejsza sytuacja której byłem świadkiem skłoniła mnie do napisania tej skargi, ops... tym razem wyjątkowo pochwały :D Otóż widziałem jak gracze prowokowali go, oficjalnie twierdzili że nic nie robi a nawet że nie zna regulaminu, nie były to dwa zdania, czy jakieś wyrywki, trwało to od strony jednego z graczy całe dwie mapy, już po pierwszej krytyce od strony gracza byłem pewien że zaraz otrzyma bana "bo jak tak można podważać zdanie Admina" do czego przyzwyczajono mnie na tym serwerze, jednak nie, Wolf wykazał się wręcz stalowymi nerwami i jedynie wytłumaczył graczowi (mimo iż nie musiał) czym kieruje swoje działania np: nie banuję ponieważ nie było mnie na tej mapie. Na koniec chcę tylko dodać iż wiem, że my - gracze, bywamy nieznośni ponieważ tak jak i Admini, mamy swoje granice i potrafimy nadepnąć na odcisk, oczekując że Admin będzie na nasze polecenie (sam teraz widzę ile razy musiałem być dla kogoś wrzodem na tyłku ) jednak obserwując to z boku i stoicki spokój Wolfa, po raz pierwszy od dawna wróciła mi wiara w ten serwer OBY TAK DALEJ i trzymam kciuki aby każdy był tak wyrozumiały wobec nas graczy, i życzę wam Adminom abyśmy nie byli tak wredni i nieznośni Dowód:Dowodów niestety nie mam, jednak ktokolwiek chce może przejrzeć demko z godzin 15:30 do 17:00 jakoś w tym czasie odgrywała się akcja. YABADABADOOO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VinnCiDa Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 POTWIERDZAM Wolf doskonale się spisuje jako admin , jeśli jakiś gracz coś nie tak zrobi upomni go raz , drugi , trzeci.. Chyba że już nie ma siły upominać to wtedy banuje. Myślę że otrzyma jeszcze nie jedną pochwałę , mimo admina jest dalej taki jaki był za czasów gracza ; miły , pomocny wesoły , a nie jak reszta adminów była miła pomocna a jak już dostali admina myślą że wszystko mogą. Tak trzymaj WOLF YABADABADOOO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Dzięki wielkie za pochwałę! Zależy Mi/Nam aby admini stawali się coraz lepsi w tym co robią THOR 1920 and YABADABADOOO 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted June 5, 2018 Report Share Posted June 5, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts