Jump to content

skarga admin A~S~

von ski
 Share

Recommended Posts

•Twój Nick: von ski

•Nick gracza/admina na którego jest skarga/pochwała: A~S~

•Treść: Ban za respa DD3. Dostałem bana za respa na 30 min. Biegłem na B, tam odstrzeliłem 2 graczy i chciałem cofnąć do anarchii przez respa tt. Gdy dobiłem do anarchii zostałem ładnie poinformowany że dostałem bana na 30 min, powód resp do 1.30. Trochę nie ładnie z jego strony, Inni dają 5 min a nie 30. Trochę już gram na tym serwerze i nigdy o ile dobrze pamiętam za respa czy cele bana nie dostałem.

•Dowody(w przypadku skargi):

Rzadko kiedy poniżej 1.30, to sobie chwile pooglądaj ze specta a nie bzdury piszesz. A jak już mi minął ban i grałem w CT, zgłaszałem przez czat i mikro 2x że GBN siedzi na respie grubo poniżej 1.30 to w życi to miałeś.

1 minutę temu, von ski napisał:

Rzadko kiedy poniżej 1.30, to sobie chwile pooglądaj ze specta a nie bzdury piszesz. A jak już mi minął ban i grałem w CT, zgłaszałem przez czat i mikro 2x że GBN siedzi na respie grubo poniżej 1.30 to w życi to miałeś.

Nie był na respie kolego złoty tylko na zielonych, więcej nie komentuje. Ale przynajmniej mnie rozbawiles. 

Bo sam mi napisał że jak mam problem to mam pisać skargę, miałem 30 min wolnego to napisałem :). Chodzi o to że nie traktuje wszystkich graczy jednakowo. Przykład GBN, który siedział na respie prawie do 1.00 a nie dostał nic, nawet kicka. I jeszcze sobie napisze taki: " Nie był na respie kolego złoty tylko na zielonych, więcej nie komentuje. Ale przynajmniej mnie rozbawiles.", no to ma demko, niech sobie sprawdzi. A rozbawić go może jedynie jego ptaszek jak stanie przed lustrem :) i nie jest moim kolegą :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.