von ski Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 •Twój Nick: von ski •Nick gracza/admina na którego jest skarga/pochwała: A~S~ •Treść: Ban za respa DD3. Dostałem bana za respa na 30 min. Biegłem na B, tam odstrzeliłem 2 graczy i chciałem cofnąć do anarchii przez respa tt. Gdy dobiłem do anarchii zostałem ładnie poinformowany że dostałem bana na 30 min, powód resp do 1.30. Trochę nie ładnie z jego strony, Inni dają 5 min a nie 30. Trochę już gram na tym serwerze i nigdy o ile dobrze pamiętam za respa czy cele bana nie dostałem. •Dowody(w przypadku skargi): V1rus ✘ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
von ski Posted June 3, 2018 Author Report Share Posted June 3, 2018 link do demka: https://www78.zippyshare.com/v/m8mUj3v2/file.html Min. 21.30-22.50 Poza tym po mapie latał jakiś zbugowany koleś od chyba 2 lub 3 minuty savageciano czy jakoś tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A~S~ Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Dostałeś bana ponieważ juz nie Raz campisz na respie. To jest śmieszne piszesz skargę o takie bzdury. Link to comment Share on other sites More sharing options...
von ski Posted June 3, 2018 Author Report Share Posted June 3, 2018 Rzadko kiedy poniżej 1.30, to sobie chwile pooglądaj ze specta a nie bzdury piszesz. A jak już mi minął ban i grałem w CT, zgłaszałem przez czat i mikro 2x że GBN siedzi na respie grubo poniżej 1.30 to w życi to miałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A~S~ Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 1 minutę temu, von ski napisał: Rzadko kiedy poniżej 1.30, to sobie chwile pooglądaj ze specta a nie bzdury piszesz. A jak już mi minął ban i grałem w CT, zgłaszałem przez czat i mikro 2x że GBN siedzi na respie grubo poniżej 1.30 to w życi to miałeś. Nie był na respie kolego złoty tylko na zielonych, więcej nie komentuje. Ale przynajmniej mnie rozbawiles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
von ski Posted June 3, 2018 Author Report Share Posted June 3, 2018 co mam szukać kolejne demko i Ci udowodnić? A masz: https://www13.zippyshare.com/v/BgqbmMh9/file.html Od min 12.15. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DSK Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 29. Kampienie na respie i stanie TT: Ban 5 minut/30 minut. Po co składać skargę o taka błachostke nie lepiej się dogadać? Avokado 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
von ski Posted June 4, 2018 Author Report Share Posted June 4, 2018 Bo sam mi napisał że jak mam problem to mam pisać skargę, miałem 30 min wolnego to napisałem . Chodzi o to że nie traktuje wszystkich graczy jednakowo. Przykład GBN, który siedział na respie prawie do 1.00 a nie dostał nic, nawet kicka. I jeszcze sobie napisze taki: " Nie był na respie kolego złoty tylko na zielonych, więcej nie komentuje. Ale przynajmniej mnie rozbawiles.", no to ma demko, niech sobie sprawdzi. A rozbawić go może jedynie jego ptaszek jak stanie przed lustrem i nie jest moim kolegą Dziekizawspolnelata 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DSK Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. A~S~ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts