Ziele Pokoju Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Witam od kilku dni gram klasa morderca , od 2 dni mam buga na tej klasie takie jak Perki - gdy zdobede perk np Bezlik Ammo to mi je wyrzuca jak i z Platynkami , Mucka i innymi . Prosze o Szybka reakcje Z Gory Dzieki . Link to comment Share on other sites More sharing options...
r3cKK Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Morderca perki jak bezlikammo, mucka, ślepe naboje i kilka innych ma zablokowane. Ponieważ wtedy ta klasa była by nie do pokonania z tym co ma teraz i jeszcze te perki. Żaden bug porostu blokada niektórych perków Platynki możesz mieć chyba normalnie, bo nie są zablokowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`K4r0 Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 A jak mu się perki 2 połączyły i miał możliwość używaniu obu naraz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Tak jak wspominal @r3cKK morderca ma zablokowane kilka perkowdlayego Ci je wywala i to nie jest zaden bug. O ile pamietam platynki chyba nie byly blokowane na tej klasie. Zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted June 4, 2018 Report Share Posted June 4, 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts