Mam na imie Gienek Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Nick w grze:Gienek4333 Wiek:15 Link do GT:Nie moge znleżć STEAM / NON STEAM (link do steamcommunity):https://steamcommunity.com/profiles/76561198413491815/ Doświadczenie adminowskie na serwerach Base Builder:Na Servie 1servie BB na pykownia.pl byłem adminem ale jusz nie działa Staż na serwerze:4h czas online Znajomość AMXX(1-10):7 Jakie kampy potrafisz zbudować?:Dużo Layer Kibelek hsa Surfa itp ruzne Mikrofon (Tak/Nie):Tak mam ale nie chce mi sie po niego isc Dlaczego ty:A dlaczego nie ja a dlaczego administracj nie mam pomoc Poto Jestem aby pomoc administracj i zebym se pograł Kontakt:GG:63750240 Forum i Gamil: Podam jak trzeban a :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Telepatic* Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Jestem na nie: -GT -Kampy -Wiek -4h to za malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazi59 Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Gram tu od czasu do czasu wiec sie wypowiem Oczywiscie ze na NIE: -GT Wiek 15? slyszalem tw glos na innym bb -Konto pod podanie I ważniejsze PODANIE NIE PRZEKONUJE MNIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 3 godziny temu, Gienek4333 napisał: jusz Tyle mi wystarczyło żeby odrzucić Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts