VinnCiDa Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Nick: VinnCiDaa Imię: Piotr Wiek: 16 Znajomość AMX (1-10):9/10 Sprawny i działający mikrofon: TAK Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/VinnCiDaa/147.135.197.50:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Często przybywam na serwerze w godzinach nocnych gdzie wbija wielu odpalonych dzieci. W nocnych godzinach nie ma admina zazwyczaj i gracze pozwalają sobie dosłownie na wszystko co mi się nie podoba. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie posiadam Staż w Counter-Strike 1.6: 5 lat Czy posiadałeś już admina?: Tak (nie na tej sieci serwerów) W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Poprzez csseti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3Di Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Na nie :D -Posty -Steam - amx 9/10 ? ciekawe. YABADABADOOO and iWeeD 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iWeeD Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Nie. -POSTY!!! -GT nie za dobry. -powód dla którego chciałbys zostać administratorem nie przekonuje mnie. Es Tut mir Leid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eyzar. Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Na nie! -Posty, -Gracz niekulturalny, dostałeś ode mnie bana za obrazę admina i wszczynanie kłótni z innymi graczami. Było to wczoraj rano, niestety wycinku z konsoli nie mam. -/+wiek, - brak steama, +amx. YABADABADOOO and VinnCiDa 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YABADABADOOO Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 A więc zacznijmy od tego, że nie musisz mnie wyzywać jak zwróciłem ci uwagę w żartobliwy sposób, że w cs'ie do dziewczyn się nie zarywa xD Ale mimo to wierze, że to były tylko nerwy i jestem skłonny dać ci moje Tak. *Wiek na +, z tego co słyszałem na serwerze jak gadał przez mikrofon nie wydawał się typem osoby która wyzywa innych i przeklina jak głupia więc jest dobrze. *AMX, coś wątpię ale okey, niech będzie. *Grasz regularnie co pokazuje GT, za to duży +. Tak jak pisałem wcześniej daje ci to Tak. Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arabek c(: Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 (edited) - posty - wiek + gt amxx jest wątpliwe xd - brak steam Niestety na nie Ps. jak hcesz się odnieść do kogoś odpowiedzi to edytuj swój post Edited June 3, 2018 by Arabek c(: Link to comment Share on other sites More sharing options...
VinnCiDa Posted June 3, 2018 Author Report Share Posted June 3, 2018 Sory że się wypowiadam w swoim podaniu ale co was tak dziwi w tym że mam dobrą znajomość amx? byłem włascicielem swojego serwera jb , oraz byłem administratorem na wielu innych sieciach iWeeD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iWeeD Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Teraz, VinnCiDa napisał: Sory że się wypowiadam w swoim podaniu ale co was tak dziwi w tym że mam dobrą znajomość amx? byłem włascicielem swojego serwera jb , oraz byłem administratorem na wielu innych sieciach wypowiedz pod podankem. Przekreśliło to twoje szanse gdyż nie znasz regulaminu. ZABRONIONE WYPOWIADANIE SIE POD SWOIM PODANIEM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scrapi Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Na nie :) gracz wulgarny nie przestrzega Regulaminu odnosi się chamsko ;p i długo nie gra na serwie ;) + wypowiada sie pod swoim podaniem xD! To świadczy tylko o jednym :P NIE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Podanie na ten moment odrzucam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted June 3, 2018 Report Share Posted June 3, 2018 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts