Jump to content

Podanko

VinnCiDa
 Share

Recommended Posts

Nick: VinnCiDaa
Imię: Piotr
Znajomość AMX (1-10):9/10
Sprawny i działający mikrofon: TAK
Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/VinnCiDaa/147.135.197.50:27015/
Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Często przybywam na serwerze w godzinach nocnych gdzie wbija wielu odpalonych dzieci. W nocnych godzinach nie ma admina zazwyczaj i gracze pozwalają sobie dosłownie na wszystko co mi się nie podoba.
Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie posiadam
Staż w Counter-Strike 1.6: 5 lat 
Czy posiadałeś już admina?: Tak (nie na tej sieci serwerów)
W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Poprzez csseti :) 

Na nie!

-Posty,

-Gracz niekulturalny, dostałeś ode mnie bana za obrazę admina i wszczynanie kłótni z innymi graczami. Było to wczoraj rano, niestety wycinku z konsoli nie mam.

-/+wiek,

- brak steama,

+amx.

landscape-1471874743-giphy-15.gif.7574b5bcfa70dcaad68103785808b96d.gif

A więc zacznijmy od tego, że nie musisz mnie wyzywać jak zwróciłem ci uwagę w żartobliwy sposób, że w cs'ie do dziewczyn się nie zarywa xD

Ale mimo to wierze, że to były tylko nerwy i jestem skłonny dać ci moje Tak.

*Wiek na +, z tego co słyszałem na serwerze jak gadał przez mikrofon nie wydawał się typem osoby która wyzywa innych i przeklina jak głupia więc jest dobrze.

*AMX, coś wątpię ale okey, niech będzie.

*Grasz regularnie co pokazuje GT, za to duży +.

Tak jak pisałem wcześniej daje ci to Tak.

Pozdrawiam!

Teraz, VinnCiDa napisał:

Sory że się wypowiadam w swoim podaniu ale co was tak dziwi w tym że mam dobrą znajomość amx? byłem włascicielem swojego serwera jb , oraz byłem administratorem na wielu innych sieciach

wypowiedz pod podankem. Przekreśliło to twoje szanse gdyż nie znasz regulaminu.  ZABRONIONE WYPOWIADANIE SIE POD SWOIM PODANIEM.

Twoje podanie zostało odrzucone!

Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.